Snøredskaper

Stor økning: - Helt vilt

Etterspørselen etter en rekke snøprodukter har økt den siste tida.

POPULÆRT: Etterspørselen etter snøfresere og andre vinterprodukter har økt den siste tida. Foto: Shutterstock
POPULÆRT: Etterspørselen etter snøfresere og andre vinterprodukter har økt den siste tida. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSide har vært i kontakt med Harald Kristiansen i Coop, Laila Solberg i Biltema og Andreas Hannevik i Jernia, som merker økningen i disse dager.

- Etterspørselen har definitivt økt hos oss! Vi selger veldig mye av snøredskaper, brodder og strømidler. I tillegg så har vi også fått god bevegelse på gatekoster, noe som tyder på at kundene ønsker å feie vekk grusen i de områdene isen har smeltet, skriver Hannevik til DinSide.

- Helt vilt

Kristiansen forklarer at de merker trykket hos Obs og Obs BYGG.

- Nå er det helt vilt hos oss. Alle skal ha pigger under føttene, strøsanden renner ut av butikkene og alt av snøfresere har bokstavelig talt frest ut av butikken de siste ukene. Heldigvis har vi tatt høyde for at det også i år kan bli skiftende ruskevær i landet vårt, og har fortsatt varer på lager. Strøsand kan det være litt tomt for i perioder enkelte steder, men varer er hele tida på tur ut til butikkene våre, sier Kristiansen til DinSide.

Han legger til at den siste oversikten viser at salget av snøfresere er opp 113 prosent, mens salget av snøredskaper som spader og skuffer/måker er opp 76 prosent. I tillegg er salget av strø- og smelteprodukter økt med 116 prosent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer