Stor OLED-TV til 20.000 kroner

En pris som vil sende sjokkbølger i TV-bransjen.

SIKLE-SIKLE: Den TV-en du har hjemme blir fort gammeldags når du har sett kvaliteten du får med en OLED. Foto: LG
SIKLE-SIKLE: Den TV-en du har hjemme blir fort gammeldags når du har sett kvaliteten du får med en OLED. Foto: LG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke mer enn drøye to uker siden vi fortalte at prisene på OLED-TVer var blitt halvert. Lite ante vi da at prisen skulle gå ned ytterligere 10.000 kroner, men det har altså skjedd nå med LGs helt nye 55EC930V.

OLED-teknologien kombinerer de beste egenskapene til plasma og LED-teknologien, med blant annet et sortnivå du aldri før har sett maken til. Dette er derfor godt nytt for deg som kunde, men dårlig nytt for konkurrentene, som per dags dato ikke har OLED-modeller i markedet.

Både bilde- og designmessig er det nemlig snakk om klasseforskjell mot LED-konkurrentene, og klarer du deg med 55-tommer er altså dette verdt å vurdere.

HER ER VÅRE TV-TESTER!

Oppdatert 16:30: Expert har tatt utfordringen, og senket prisen på forgjengeren til 19.777 kroner. Merk deg at den har et litt annet design, og en annen smart-TV-løsning. Se nederst for flere detaljer.

Verdens billigste OLED?

Siden TV-en er helt ny, er det ikke lett å være bastant. Men både i England og USA vil denne TV-modellen ligge på rundt 22.000 kroner, så den norske prisen på 20.000 kroner må sies å være svært god.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.