Beste strømmetjeneste 2017: Netflix, HBO Nordic, Viaplay eller Amazon Prime Video

Stor oversikt: Amazon Prime Video har en litt sær begrensning

Noen er tilgjengelige over alt, mens andre mangler basisfunksjoner. Vi sammenligner strømmetjenestene som er tilgjengelige for norske brukere.

MANGE VALG: Det har etter hvert blitt en hel jungel av strømmetjenester å velge blant. Men hvilken skal du velge? Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
MANGE VALG: Det har etter hvert blitt en hel jungel av strømmetjenester å velge blant. Men hvilken skal du velge? Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Før vi starter kan vi bare gjøre det klart med én gang: Det er mange strømmetjenester som ikke er med i denne oversikten. Vi har kun tatt utgangspunkt i de mest populære tjenestene som er tilgjengelig i Norge uten bruk av VPN eller andre teknologiske omveier.

Vi har konsentrert oss om dem som tilbyr filmer og serier, og gjerne litt sport i tillegg. Vi ser på likheter og ulikheter, styrker og svakheter, slik at du som forbruker kan få full oversikt over hva som passer for deg på dagens strømmemarked.

Samtidig strømming

Den største forskjellen vi fant, var kanskje på det som gjelder avspillingsenheter og samtidig strømming.

De forskjellige tilbyderne har forskjellig antall enheter de mener du får klare deg med, men ikke alle har oppgitt en maksgrense. Om det betyr at du kan bruke et ubegrenset antall enheter vites ikke, men samtlige har i alle fall lagt begrensninger på samtidig strømming.

Amazon Prime Video har kanskje den særeste begrensningen. De tillater deg å strømme innhold til tre forskjellige enheter samtidig, men hver enkelt tittel kan kun strømmes på én enhet om gangen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer