Beste strømmetjeneste 2017: Netflix, HBO Nordic, Viaplay eller Amazon Prime Video

Stor oversikt: Amazon Prime Video har en litt sær begrensning

Noen er tilgjengelige over alt, mens andre mangler basisfunksjoner. Vi sammenligner strømmetjenestene som er tilgjengelige for norske brukere.

MANGE VALG: Det har etter hvert blitt en hel jungel av strømmetjenester å velge blant. Men hvilken skal du velge? Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
MANGE VALG: Det har etter hvert blitt en hel jungel av strømmetjenester å velge blant. Men hvilken skal du velge? Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Før vi starter kan vi bare gjøre det klart med én gang: Det er mange strømmetjenester som ikke er med i denne oversikten. Vi har kun tatt utgangspunkt i de mest populære tjenestene som er tilgjengelig i Norge uten bruk av VPN eller andre teknologiske omveier.

Vi har konsentrert oss om dem som tilbyr filmer og serier, og gjerne litt sport i tillegg. Vi ser på likheter og ulikheter, styrker og svakheter, slik at du som forbruker kan få full oversikt over hva som passer for deg på dagens strømmemarked.

Samtidig strømming

Den største forskjellen vi fant, var kanskje på det som gjelder avspillingsenheter og samtidig strømming.

De forskjellige tilbyderne har forskjellig antall enheter de mener du får klare deg med, men ikke alle har oppgitt en maksgrense. Om det betyr at du kan bruke et ubegrenset antall enheter vites ikke, men samtlige har i alle fall lagt begrensninger på samtidig strømming.

Amazon Prime Video har kanskje den særeste begrensningen. De tillater deg å strømme innhold til tre forskjellige enheter samtidig, men hver enkelt tittel kan kun strømmes på én enhet om gangen.

Det betyr altså at dersom du sitter på flyplassen og tenkte du kunne se en episode av The Grand Tour, så får du ikke lov til det dersom kona sitter hjemme og ser på det samme, gjennom samme brukerkonto.

Regler og «regler»

Men selv om det ikke er lov, så betyr ikke det nødvendigvis at det ikke går. HBO Nordic skriver for eksempel følgende i sine vilkår:

«Med mindre annet skriftlig er meddelt av HBO kan bare én (1) registrert godkjent enhet brukes av gangen for å benytte Tjenesten.»

Likevel fikk vi se HBOs Taboo på både mobiltelefonen og Apple TV samtidig. Hvor strengt Amazon Prime Video håndhever begrensningen sin har vi ikke fått testet.

TV2 Sumo har også i utgangspunktet begrensning på én enhet om gangen, men heller ikke her opplevde vi å bli kastet ut fra noen av enhetene.

Mye leting

Informasjonen du trenger for å danne deg et bilde av de forskjellige strømmetjenestene er ikke alltid like tilgjengelig på tjenestenes nettsider. I noen tilfeller måtte vi saumfare tjenestevilkår og brukeravtaler for å finne svar.

I andre tilfeller måtte vi rett og slett ta kontakt med selskapene for å få svar på det vi lurte på. Men vi fikk i alle fall svar.

Informasjonen vi oppgir i artikkelen under var korrekt per 9. januar 2017. Under har vi lagt et lite bilde av en sammenligningstabell. Klikk på det for å gjøre det større (fungerer best i desktopvisning).

Stor oversikt: Amazon Prime Video har en litt sær begrensning

Så: Til de forskjellige alternativene.

Netflix

Ingen kan måle seg med Netflix når det gjelder tilgjengelighet og brukerbase. Med over 86 millioner registrerte brukere i over 190 land, har de en solid andel av strømmemarkedet.

ORIGINALS: Netflix har mange egenproduserte serier i sitt sortement. Foto: Skjermdump
ORIGINALS: Netflix har mange egenproduserte serier i sitt sortement. Foto: Skjermdump Vis mer

De er også den strømmetjenesten som er tilgjengelig på flest plattformer, og derfor den tjenesten flest vil ha lett tilgang til. Dét er et viktig argument når forbrukeren skal velge tjeneste.

Netflix er en fin tjeneste for barnefamilier, med en egen brukerprofil for barna: «Kids». Der ligger det kun filmer og serier myntet på de yngste, og du trenger ikke bekymre deg for at de plutselig skal ramle innom «IT», «Arachnophobia» eller andre marerittfremkallende filmopplevelser. Voksne kan også ha egne profiler, slik at Netflix' stjernesystem kan tilpasses hver enkelt, og gi korrekte anbefalinger.

De har lenge vært motstandere av løsningen, men nylig fikk de også muligheten for å lagre videoer til å spille av offline. Regnværsdager på sydenturen er med andre ord reddet.

Salgsargumentet: Netflix har egenproduserte filmer og serier. Vil du se «House of Cards», «Stranger Things» eller, gud forby, den gjenopplivede «Fuller House», er det Netflix du må velge. De er også en god «allrounder» på andre filmer og serier, men her får du ikke noe sport. Netflix har blitt kritisert for å ha mange odde filmer i biblioteket sitt, men blant de gråe steinene finnes også en hel del juveler. Foreløpig har de alltid vært tidlig ute på det tekniske, for eksempel med tanke på 4K-innhold. Det dyreste abonnementet er perfekt som et familieabonnement, siden du kan se innhold på fire enheter samtidig.

Passer for: Den som liker litt av alt. Alt fra høykvalitets politisk drama til hjernedøde komedier, presentert med god filmlyd og opptil 4K-oppløsning.

Fakta Netflix
Pris per måned79: SD - 1 strøm*, 99: HD - 2 strøm, 129: 4K - 4 strøm
InnholdstyperFilm, serier
PlattformerDe aller fleste (sjekk netflix.com for fullstendig liste)
BarnetilpasningKIDS
Maks antall enheterIkke oppgitt
Samtidige brukere/enheter2 standard, maksimalt 4
Offline-modusJa
Mulighet for flere profilerJa
Abonnement/leieAbonnement
BildekvalitetSD, HD, 4K
Surroundlyd (5.1 eller bedre)Ja, med unntak
SærrettigheterNetflix Originals (filmer og serier)

*Samtidige strømminger

HBO Nordic

En annen gigant på strømmefronten, er HBO Nordic. I likhet med Netflix holder de seg til film og serier, så sportsidiotene kan skygge unna.

SERIEKONGEN: Søker du opp serietopplisten på imdb.com, finner du mange av HBOs serier. Foto: Skjermdump
SERIEKONGEN: Søker du opp serietopplisten på imdb.com, finner du mange av HBOs serier. Foto: Skjermdump Vis mer

I starten måtte HBO Nordic tåle å falle grundig igjennom på de fleste punkter, målt opp mot sin mer erfarne konkurrent, Netflix.

Ikke hadde de surround-lyd, ikke støttet de skikkelig AirPlay og noen app på Apple TV eller smart-TV-er hadde de heller ikke. Men det de hadde, var seriesuksesser. Så det monnet.

«Sopranos», «Game of Thrones», «The Wire». Høres titlene kjent ut? Dette er bare noen av seriene HBO står bak, og som du får tilgang til gjennom HBO Nordic. Når de etter hvert nå også har fått filmlyd og det tekniske på plass, har de blitt en tøffere konkurrent.

I motsetning til Netflix, som sverger til å legge ut hele sesonger om gangen (med noen unntak), holder HBO seg til den gamle, lineære tankegangen. Du blir altså pent nødt til å vente en uke på neste episode.

Salgsargumentet: HBO Nordics styrke er utvilsomt utvalget av prisbelønnede kvalitetsserier, filmutvalget er beskjedent i forhold til konkurrentenes, og det oppdateres heller sjelden. Med tanke på prisen får du utrolig mange timer med prima underholdning for en lav månedlig sum. Så får du heller tåle å måtte vente på hver nye episode.

Passer for: Serienerden.

Fakta HBO Nordic
Pris per måned89
InnholdstyperFilm, serier
PlattformerNett (PC/Mac), Android, Chromecast, iOS, Apple TV, PlayStation, Samsung Smart-TV, andre TV-er (via AirPlay, Chromecast eller kablet)
Barnetilpasning-
Maks antall enheter5
Samtidige brukere/enheter2
Offline-modusNei
Mulighet for flere profilerKun egen bruker
Abonnement/leieAbonnement
BildekvalitetSD, HD
Surroundlyd (5.1 eller bedre)Ja, med unntak
SærrettigheterHBOs egne produksjoner (filmer og serier)

Viaplay

Møt allrounderen over alle allroundere. Viaplay har et utvalg kvalitetsserier, nye filmer, gamle filmer, egenproduserte serier, reality-TV og filmleie. Dette er tilgjengelig til en pris som er sammenlignbar med konkurrentenes, men du kan også oppgradere til totalabonnement, hvor du får sportspakken inkludert.

STORT OG SMÅTT: Fra seersuksesser som The Blacklist, til Paradise Hotel – Viaplay har noe for de fleste. Bortsett  Foto: Skjermdump
STORT OG SMÅTT: Fra seersuksesser som The Blacklist, til Paradise Hotel – Viaplay har noe for de fleste. Bortsett  Foto: Skjermdump Vis mer

Den inkluderer Champions League-fotball, amerikansk fotball og ishockey, samt golf, for å nevne noe. Den kommer imidlertid med en heftig prislapp, som ofte er tilfelle når det gjelder sportsrettigheter.

Filmleien er litt keitete, ettersom du ikke kan leie filmer andre steder enn gjennom Viaplays nettsider. Skal du leie film på Apple TV må du derfor inn på nettsiden, leie filmen, stjernemarkere den, for så å finne den igjen i listen din på Apple TV. Mye mas, spesielt når de fleste filmene også kan leies på iTunes, og da med surround-lyd, som Viaplay av en eller annen grunn fortsatt ikke har på sitt utvalg.

OPPDATERT: Viaplay har også en søstertjeneste, Viafree, som er en gratis, reklamefinansiert strømmetjeneste. Der får du tilgang til egenproduksjonene til blant annet TV3, egne programmer produsert for Viafree, serier fra Comedy Central og MTV. Men du må altså tåle en del reklame.

OPPDATERT 2: Torsdag 26. januar ble Viaplay tilgjengelig på Android TV. Det betyr at de nå også er tilgjengelig på nyere Smart-TVer fra Sony og Philips. Tabellen under er oppdatert, men den avbildede sammenligningstabellen lenger oppe er ikke oppdatert.

Salgsargumentet: Viaplay har litt av det meste, og er også tilgjengelig på de fleste populære plattformer. Finfin funksjon hvor du kan sortere filmene etter høyeste rangering på filmnettstedet imdb.com. Slik kan du få sett alle filmene du ikke har sett, men som du virkelig burde se.

Passer for: Sportsidioten som også liker å se en film eller serie i ny og ne. Liker du å se film med filmlyd, så er det bare å skygge unna. Her er det stereo som gjelder.

Fakta Viaplay
Pris per måned99,- (film/serier), 299,- (sport), 329,- (totalpakke)
InnholdstyperFilm, serier, sport
PlattformerNett (PC/Mac), Android, Chromecast, iOS, Apple TV, PlayStation, Xbox, Smart-TV (Samsung, LG, Panasonic, Philips, Sony), andre TV-er (via AirPlay, Chromecast eller kablet), Viasatmottaker
BarnetilpasningBarn
Maks antall enheter4
Samtidige brukere/enheter2
Offline-modusJa
Mulighet for flere profilerKun egen bruker
Abonnement/leieBegge
BildekvalitetSD, HD
Surroundlyd (5.1 eller bedre)Nei
SærrettigheterChampions League, Europa League, NFL, NHL, golf og andre sportsrettigheter, samt egenproduserte serier
TILGJENGELIGHET: Noen tjenester er tilgjengelig flere steder enn andre. Netflix har for eksempel en egen knapp på fjernkontrollene fra Panasonic og Phillips. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
TILGJENGELIGHET: Noen tjenester er tilgjengelig flere steder enn andre. Netflix har for eksempel en egen knapp på fjernkontrollene fra Panasonic og Phillips. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer

TV2 Sumo

Norske TV2 Sumo har utviklet seg over årene. I begynnelsen handlet det meste om TV2s egne programmer, men etter at de kjøpte C More fikk de også tilgang på et større filmarkiv.

FORBEDRET: Da TV2 Sumo fikk tilgang til C Mores filmer og serier ble tilbudet betraktelig bedre enn det var. Foto: Skjermdump
FORBEDRET: Da TV2 Sumo fikk tilgang til C Mores filmer og serier ble tilbudet betraktelig bedre enn det var. Foto: Skjermdump Vis mer

Sumo anno 2017 er en tjeneste som har mye av det du trenger, men ikke alt. I tillegg ligger de vesentlig høyere i pris enn sine konkurrenter. 179 kroner for film og serier er for eksempel dobbelt så mye som det koster hos HBO Nordic.

Men så var det denne sporten, da. Er du, som så mange nordmenn, opptatt av engelsk fotball, må du ha TV2 Sumo for å kunne strømme kampene på farta. Det er ikke billig, men mot et lite tillegg får du også filmene fra C More inkludert.

TV2 har kommet seg på flere plattformer og har egne dedikerte apper, i tillegg til AirPlay/Chromecast-muligheter. Lyden får du i stereo.

Salgsargumentet: Skal du strømme Premier League helt lovlig, og uten VPN-omveier eller via lugubre nettsider, er det ingen vei rundt TV2 Sumo. Filmene og seriene som følger med er et greit plaster på lommebok-såret.

Passer for: Fotballfans som vil ha litt film attåt, samt tilhengere av TV2s egne programmer. Filmutvalget er ganske bra. Noen storfilmer, noen i midtsjiktet og en god porsjon listefyll.

Fakta TV2 Sumo
Pris per måned99: Nyheter etc., 129: Alt fra TV 2, 179: Alt + C More, 399: Alt + sport, 449: Alt/sport/C More
InnholdstyperFilm, serier, sport, direkte-TV
PlattformerNett (PC/Mac), Android, Chromecast, iOS, Apple TV, PlayStation, Smart-TV (Samsung, LG), andre TV-er (via AirPlay, Chromecast eller kablet)
BarnetilpasningJunior
Maks antall enheter4
Samtidige brukere/enheter1
Offline-modusJa, på deler av utvalget
Mulighet for flere profilerKun egen bruker
Abonnement/leieAbonnement
BildekvalitetSD, HD
Surroundlyd (5.1 eller bedre)Nei
SærrettigheterEngelsk Premier League, norsk hockey og andre sportsrettigheter, samt egenproduserte serier

C More

Denne aktøren ble som tidligere nevnt kjøpt opp av TV2 for ikke så lenge siden. Den er beholdt som en egen tjeneste, selv om film- og serieutvalget også er tilgjengelig hos TV2 Sumo.

GODT UTVALG: C More har en del storfilmer og populære serier, men de har også en del midt på treet og under. Foto: Skjermdump
GODT UTVALG: C More har en del storfilmer og populære serier, men de har også en del midt på treet og under. Foto: Skjermdump Vis mer

Dette er altså en ren strømmetjeneste som gir deg filmer og serier. Punktum. Utvalget av titler er det samme som TV2, naturligvis, og er ganske bra.

Utvalget er godt kategorisert, så det er lett å finne en film eller serie selv om du ikke helt vet hva du vil se.

Tidligere viste de også en del sport, men dette er det nå slutt på, får vi opplyst fra C More. Dette bærer også Apple TV-appen deres preg av. Fanen «Sport» er tom, og det dukker ikke opp noe innhold. Dette vil sikkert bli rettet i en oppdatering, hvor fanen blir fjernet.

I motsetning til TV2 Sumo, lar ikke C More deg lagre noe innhold for offline-bruk. Litt rart egentlig - de burde kanskje være best på sitt eget produkt, men inntil videre kan det se ut som du får bedre tjenester ved å velge TV2 Sumo.

Det blir riktignok dyrere, siden TV2 Sumo kun pakketerer C More-innholdet sammen med andre kategorier.

Salgsargumentet: At du kan betale mindre for de samme filmene og seriene som hos TV2 Sumo.

Passer for: Dem som vil ha et godt TV-tilbud uten å betale skjorta, men som ikke er avhengige av de store egenproduserte TV-seriene fra Netflix og HBO.

Fakta C More
Pris per måned99
InnholdstyperFilm, serier, direkte-TV
PlattformerNett (PC/Mac), Android, Chromecast, iOS, Apple TV, Samsung Smart-TV, andre TV-er (via AirPlay, Chromecast eller kablet), TV2 Sumo
BarnetilpasningEgen fane med innhold for barn
Maks antall enheter5
Samtidige brukere/enheter2
Offline-modusNei
Mulighet for flere profilerKun egen bruker
Abonnement/leieAbonnement
BildekvalitetSD, HD
Surroundlyd (5.1 eller bedre)Nei
Særrettigheter-

Amazon Prime Video

De har kommet sent til den nordiske strømmefesten, og foreløpig sliter de litt i motbakke. De er heller ikke helt til å bli kloke på.

NYKOMMER: Amazon Prime Video kom til Norge på tampen av 2016, og foreløpig er det en del mangler med produktet. Foto: Skjermdump
NYKOMMER: Amazon Prime Video kom til Norge på tampen av 2016, og foreløpig er det en del mangler med produktet. Foto: Skjermdump Vis mer

De har 4K-støtte og surround-lyd på noen enheter, men ikke alle. Offline-støtte har de fått på plass. Samtidig har de ikke evnet å ha klar Chromecast-støtte. Apple TV-app har de heller ikke.

Plattformtilgjengeligheten er med andre ord begrenset. I tillegg har de den sære begrensningen nevnt innledningsvis: De tillater deg å strømme innhold til tre forskjellige enheter samtidig, men hver enkelt tittel kan kun strømmes på én enhet om gangen.

Av innhold har de mye egenprodusert, men siden Amazon kom til Norge har det meste av fokus vært rettet mot de gode, gamle «Top Gear»-gutta i «The Grand Tour». Det gjenstår å se hva slags innhold og hvilken bredde tjenesten vil tilby fremover.

Vi synes det er et lite minus at du ikke kan browse gjennom tilbudet deres før du bestemmer deg for å kjøpe abonnement. Ja, du kan ta et prøvemedlemskap, men det er fort gjort å glemme å melde seg ut igjen.

Pris er de imidlertid best på, isolert sett. Mye handler selvfølgelig om hva du får for pengene, men å betale rundt en femtilapp i måneden er ikke rare prisen for å få tilgang til timevis med TV-underholdning.

Salgsargumentet: For tiden bare «The Grand Tour». De har også noen andre serier som har fått god mottakelse i USA.

Passer for: Dem som er litt lei av Netflix og har lyst til å prøve noe nytt. Bare pass på at du har en kompatibel enhet ...

Fakta Amazon Prime
Pris per måned€5.99 (ca 54 NOK)
InnholdstyperFilm, serier
PlattformerNett (PC/Mac), Android, iOS, Smart-TV (Samsung, Sony, LG), andre TV-er (via AirPlay eller kablet), diverse Amazon tablets (Kindle Fire etc.)
BarnetilpasningUkjent
Maks antall enheter-
Samtidige brukere/enheter3
Offline-modusJa
Mulighet for flere profilerKun egen bruker
Abonnement/leieBegge
BildekvalitetSD, HD, 4K
Surroundlyd (5.1 eller bedre)Ja, men kun på Smart-TV og utvalgte nettbrett
SærrettigheterEgenproduserte filmer og serier

Dplay

Strømmetjenesten fra Discovery Networks Norway er ganske egosentrisk. Her får du se programmene fra Discoverys TV-kanaler, som TV Norge, Max, Fem og mange flere. Du kan også velge den lineære varianten, og strømme kanalene direkte.

SPORTY: Dplay samler en rekke programmer fra Discoverys kanaler, men har også rettighetene til norsk eliteseriefotball. De kan bli gull verdt når det skal kapres abonnenter. Foto: Skjermdump
SPORTY: Dplay samler en rekke programmer fra Discoverys kanaler, men har også rettighetene til norsk eliteseriefotball. De kan bli gull verdt når det skal kapres abonnenter. Foto: Skjermdump Vis mer

Det er imidlertid det eneste de tilbyr. Ingen filmer, bare programmer og serier som sendes på TV-kanalene. Og la oss være ærlige: Det går mye i reality-TV.

Men én ting tenker nok Dplay skal sikre abonnenter: Eliteserien. Norsk fotball er Dplays joker i ermet, så gjenstår det å se hvor god hånd de har til slutt.

Salgsargumentet: Eliteserien. Skal du se Vålerenga banke kanarifugler eller følge Kristiansunds første befatning med den øverste divisjonen, så må du abonnere på Dplay. Er det noen fotballallergikere i husstanden kan de kose seg med «Kakekrigen» eller «Kate Plus 8».

Passer for: Fotballsupportere og realityavhengige.

Fakta Dplay
Pris per måned99 (årspris 990)
InnholdstyperSerier, sport, direkte-TV
PlattformerNett (PC/Mac), Android, Chromecast, iOS, Apple TV, TV-er (via AirPlay, Chromecast eller kablet)
BarnetilpasningNei
Maks antall enheter-
Samtidige brukere/enheter3
Offline-modusNei
Mulighet for flere profilerKun egen bruker
Abonnement/leieAbonnement
BildekvalitetSD, HD
Surroundlyd (5.1 eller bedre)Nei
SærrettigheterEliteserien (tidligere Tippeligaen), engelsk fotball (Championship og ligacup)

NRK

Ja, vi tar med NRK i denne sammenligningen. Rikskringkasteren har et rikt arkiv tilgjengelig for – vel, alle, egentlig. Uavhengig av om du betaler lisens eller ikke, i alle fall inntil videre.

«GRATIS»: Lisensbetalerne sørger for at alle får tilgang til NRKs nett-TV og tilhørende apper. Der er det mye norsk innhold. Foto: Skjermdump
«GRATIS»: Lisensbetalerne sørger for at alle får tilgang til NRKs nett-TV og tilhørende apper. Der er det mye norsk innhold. Foto: Skjermdump Vis mer

NRK har apper på flere plattformer, og du finner både egenproduserte programmer og innkjøpte filmer og TV-serier.

Du kan også strømme NRKs kanaler lineært, dersom du ønsker det.

Best av alt: Siden det er gratis (les: lisensfinansiert), og åpent for alle, kan du se på så mange enheter du vil, og alt kan skje samtidig. Det eneste som begrenser deg er netthastigheten din.

Salgsargumentet: I den grad en fritt tilgjengelig tjeneste trenger et salgsargument, må det være NRKs egenproduserte innhold. Det er ikke flust av filmer og utenlandske serier, så NRK-appen åpner du når du har lyst til å se noe norskprodusert. For eksempel Lars Monsen på villspor i norske fjell og daler.

Passer for: Alle, både store og små. Men det er ikke hit du går for din daglige dose Hollywood-film.

Fakta NRK
Pris per månedGratis
InnholdstyperFilm, serier, sport, direkte-TV
PlattformerNett (PC/Mac), Android, Chromecast, iOS, Apple TV, TV-er (via Airplay, Chromecast eller kablet)
BarnetilpasningEgen kategori for barn
Maks antall enheterUbegrenset
Samtidige brukere/enheterUbegrenset
Offline-modusNei
Mulighet for flere profilerKun egen bruker
Abonnement/leieÅpent for alle
BildekvalitetSD, HD
Surroundlyd (5.1 eller bedre)Nei
SærrettigheterEgenproduserte serier, vintersport

Mubi

Den siste strømmetjenesten vi ser på er Mubi. De er en nisjetjeneste, og spesialiserer seg på kritikerroste filmer, korte og lange, nye og gamle.

SMALT: Kortfilmer og obskure festivalfilmer. Mubi er for dem som er glad i filmhistorie og filmen som kunstform. Foto: Skjermdump
SMALT: Kortfilmer og obskure festivalfilmer. Mubi er for dem som er glad i filmhistorie og filmen som kunstform. Foto: Skjermdump Vis mer

Hadde du lyst til å se filmen som var nominert til Oscar for beste utenlandske film i 2009? Eller vinneren av publikumsprisen på Sundance-festivalen i 1998? Da skal du ikke se bort ifra at det er på Mubi du vil finne dem.

Mubi holder det enkelt og rent. Filmene presenteres pent, med informasjon over eventuelle nominasjoner eller priser de har vunnet.

Hver dag legger de ut én film, som du igjen har én måned på å se. De legger altså ut 365 filmer hvert år, bortsett fra i skuddår. Disse filmene er valgt ut av Mubis tilknyttede filmeksperter, og tjenesten samarbeider også med en rekke filmfestivaler.

Det legges ut en del klassikere, så bildekvaliteten kan være varierende, men de tilstreber seg å legge ut innhold i HD.

Til tross for at de tilbyr et ganske så smalt produkt, er plattformdekningen overraskende bred. Mubi er på de fleste plattformer, så det burde ikke være noe problem å benytte seg av tjenesten.

Salgsargumentet: Kritikerroste filmer til 65 kroner måneden? Dersom du er over gjennomsnittet filminteressert så er dette det eneste argumentet du trenger.

Passer for: Filmconnaisseuren (stavet vi det riktig?)

Fakta Mubi
Pris per måned65
InnholdstyperFilm
PlattformerDe fleste (sjekk mubi.com for fullstendig liste)
BarnetilpasningNei
Maks antall enheter5
Samtidige brukere/enheter2
Offline-modusJa
Mulighet for flere profilerKun egen bruker
Abonnement/leieAbonnement
BildekvalitetSD, HD
Surroundlyd (5.1 eller bedre)Nei
SærrettigheterIngen

Som du ser har de forskjellige strømmetjenestene fordeler og ulemper. Har du noen erfaringer med tjenestene som du har lyst til å dele med våre lesere? Gi lyd fra deg i kommentarfeltet under da vel!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer