Stor plasma-svindel på Finn.no

Sleipe svindlere har skjønt at mange drømmer om store flat-TVer. Men pass på: Faller du for fristelsen må du ikke bare betale penger, du får heller ingen flat-TV å henge på veggen. Se svindlernes framgangsmåte her, og styr unna.

Publisert
Sist oppdatert

DinSide tester jevnlig nyhetene i plasma og LCD-klassen, og har ingen problemer med å skjønne at mange drømmer om en stor flat-TV som kan henges på veggen. Med det enorme prisfallet er det også lett for kundene å bli forvirret:

For når er egentlig prisen så lav at varselklokkene bør ringe?

Dette har selvsagt også svindlerne fått med seg.

Annonse med kanonpris

Denne gangen er det Hitachi Norge som har blitt misbrukt av svindlerne, men verst har det gått ut over godtroende kunder:

- I forrige uke ble vi tipset om at det lå en annonse på en 55-tommers plasma-TV på Finn.no. Den første alarmklokken ringte når vi fikk vite at utsalgsprisen var 19.990. sier Petter Halland – country manager i Hitachi Norge. Dette er nemlig en TV som ligger på mellom 50 og 60.000 kroner.

For oss er dette innlysende, men for mange potensielle kunder er det ikke lett å ha en slik oversikt.

- Vi ser selvsagt svært alvorlig på dette. For ikke bare lurer disse svindlerne privatpersoner, ved å gi seg ut for å representere Hitachi Norge, ødelegger de også vårt navn og rykte, fortsetter Halland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.