Stor test av driller

Du blir ikke proff av en god drill, men det blir lettere å jobbe. Vi har testet ti boremaskiner. Hvilken bør du velge?

Publisert
Sist oppdatert

Av: Marcus/Smartson

Smartson har testet ti batteridriller på oppdrag fra DinSide. Forrige fredag vurderte vi to billigdriller fra Clas Ohlson og Biltema, og søndag så vi nærmere på tre varianter som kan være aktuelle dersom du har litt mer enn en tusenlapp å avse. I dag ser vi nærmere på de dyreste drillene. Og vi kan røpe allerede her at testens befinner seg i den dyreste prisklassen.

Kjært barn har mange navn

Drill. Boremaskin. Skrutrekker. Benevnelsene blir brukt litt om hverandre, men felles for alle maskinene som er testet er at de skal kunne brukes til vanlig boring (altså ikke som slagbor) og til å skru inn og ut skruer - altså til alt det ovenstående. Alle modellene som er med i testen er beregnet på hjemmemarkedet og for amatører. Vi har ikke testet proffverktøyet, som har helt andre krav til kvalitet og holdbarhet.

Mer enn boring og skruing: Smarte ting du kan bruke drillen til

Tenk som en proff

Riktig elektrisk verktøy er i dag minst like viktige for hjemmesnekkeren som de mer klassiske arbeidsredskapene hammer og sag. Det gjelder ikke minst skrutrekkeren, ettersom mye handler om å henge opp og skru sammen. Ikke minst de mange flatpakkete løsningene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer