TEST: Xiaomi Roborock S5

Støvsuger og vasker til en rimelig penge

Full pott på terningen.

GLITRENDE KJØP: Til rundt 3.500 kroner er vi svært imponerte av rotobstøvsugeren Xiaomi Roborock S5. Foto: Pål Joakim Pollen
GLITRENDE KJØP: Til rundt 3.500 kroner er vi svært imponerte av rotobstøvsugeren Xiaomi Roborock S5. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Kinesiske Xiaomi begynner etter hvert å bli kjent blant nordmenn. De har i en årrekke vært blant verdens 5-6 mestselgende mobilprodusenter, og i fjor kom telefonene deres også i offisielt i salg i Norge, der vi blant annet var svært begeistrede for modellen Mi A2, som til en svært hyggelig pris egentlig byr på alt de fleste trenger.

Men det finnes nesten ikke grenser for hva det kinesiske selskapet lager - alt fra treningsarmbånd og håndholdte luftkompressorer til TV-er og smarte søppelbøtter. Ja, og robotstøvsugere, da, som vi har testet denne gangen.

Selskapet har et uttalt mål om ikke å ha mer enn fem prosents margin på fysiske produkter, som betyr at du ofte får svært mye for pengene når du kjøper Xiaomi-produkter. Det gjelder i høy grad også dagens testprodukt: støvsugerroboten Roborock S5, som er din for rundt 3.500 kroner.

Takk til Multicom.no for lån av Roborock S5!

Støvsuger og vasker

Ikke bare er Roborock S5 en støvsuger - den kan også vaske gulvene dine. Vi skal ikke påstå at det blir skinnende rent som om du hadde vaskehjelp, men et lite strøk med en fuktig klut gjør det i hvert fall litt renere enn uten. Du får med to kluter i pakken og de festes med en kjekk borrelåsmekanisme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer