Stranddingsene sommeren 2003

Dette er greiene det handler om denne sommeren.

Publisert
Sist oppdatert

Variasjonen er stor - fra den siste forbrukerteknologien til regelrette motefenomener.

Bærbar designer-radio

Merkelig slik verden går i ring. På 50-tallet var det meget moderne å stille med Kurér-radio eller bærbar platespiller i det fri.

Nå er vi endelig kvitt ghettoblastere og denslags styggedom. Enter Tivoli Audio. Suksessradioen i retrostil kan nemlig brukes uten strøm, mellom solsengene. 1.200 - 1.500 kroner.

MP3-jukeboks

De er ikke nye, men nå tar de snart en hel platebutikk. Jukeboksene har nå inntil 30 gigabyte harddisk, og er kommet i stillige varianter, som Apples iPod.

Ikke større enn en velvoksen kortstokk, og altså med plass til hele vennegjengens platesamling. Priser: 3.000 - 5.000 kroner. Walkman for kassetter døde her.

Lomo-kamera

Lomografene har også vært her en stund. Bevæpnet med et gammelt, annenrangs kamera fra Russland har de skapt et motefenomen.

Lomo-kameraet lager rare, skjeve og ytterst sjarmerende bilder. Det fås i enkelte norske fotobutikker, eller kan bestilles fra Amazon.com for 1.250 kroner ($170) pluss frakt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer