Strandlinje til 170.000 kr

DinSide Økonomi har kåret månedens bolig i juli.

Publisert
Sist oppdatert

Sommer er drømmer. Drømmer om egen strandlinje, for eksempel. Derfor var det også naturlig å lete etter månedens bolig blant hytter med egen strandlinje.

For tiden er det rundt 200 fritidseiendommer til salgs i Norge. Som, vel og merke, har egen strandlinje - enten langs sjøen eller en innsjø. En rekke av disse har vi plukket ut og kan vise frem i DENNE BILDESPESIALEN.

Månedens bolig

Egen strandlinje koster vanligvis flesk. I sentrale strøk, for eksempel ved sjøen i Drøbak eller på Hvaler, er det fullt mulig å finne hytter som koster et tosifret millionbeløp.

Men synes du ikke at det er verdt det, er det faktisk mulig å få en strandlinje for noen få hundretusen lapper. I alle fall dersom hytten ikke MÅ ligge i et svært sentralt eller varmt strøk.

Vi har kåret følgende bolig til månedens bolig i juli: Hytte i Narvik ved innsjø med egen strandlinje. Til den nette summen av 170.000 kroner.

Her er det selvsagt den noe usentrale beliggenheten som presser ned prisen. Men likevel: Strandlinje fås altså for under 200.000 kroner.

Skroll ned for å lese mer

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer