Strømlinjeformet kullgrill

Minimalismen er erklært død innomhus, men vi lar oss likevel friste av denne strømlinjeformede utegrillen til hager garantert fri for hagenisser.

Publisert
Sist oppdatert

Det er noe med grillen. Vi vil gjerne grille i sommerhalvåret - men uten å måtte inngå for store kompromiss på stilen. For noen gjelder det å ha størst mulig grill, med flest mulig brennere, gassbluss, sidebord eller annet fancy utstyr. Andre setter pris på den nostalgiske retrofasongen på kulegrillen.

Og så har vi dem som synes at grillmastodontene stort sett er et øyesår i en ellers velstelt hage. Og hvem sier at hyttegrillen må være stor og klumpete??

Gleden var derfor stor når vi oppdaget det danske firmaet Eva Solos nye kullgrill. Ikke mye retrokuler her! Rustfritt stål, omvendt kjegleform - og få dille-detaljer.

Et praktisk spann med hank samler asken og det er lett å tømme etter bruk. Et stekelokk kan legges oppå grillen slik at du kan steke større stykker kjøtt eller fisk. Du kan også kjøpe et matchende sammenleggbart avlastningsbord - som får plass i grillen når det ikke er i bruk.

Grillen har et flatt lokk som kan brukes til å effektivt skjule grillen i hverdagen - og du får et pent lite bord på terrassen. Det følger også med et overtrekk som beskytter grillen når den ikke er i bruk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer