Stuerein fotball

Hadde det ikke vært fantastisk om fotball ble helt stuereint? Her er de beste fotballmøblene og interiørartiklene, som også burde tilfredsstille de aller mest designbevisste. Og til dem som vil ta den helt ut, har vi funnet et fotballhus!

Publisert
Sist oppdatert

Det er fotballfeber. Det er VM for alle penga, både ute og hjemme. Det er fotball på skjermen. Det er Beckham og Ljungberg i dameblader. Og sladreblader. Trendy tenåringer filer ned knottene på fotballsko for å bruke til hverdags. Er det rart møbel- og produktdesignerne lar seg inspirere?

Mens fotballskjerf, plakater, bilder og andre "festlige fotballeffekter" er bannlyst i en rekke hjem, har det dukket opp en rekke fotballinspirerte produkter; møbler, service etc - som nærmest er for stuereine å regne.

Nå ville ikke alle disse fått lov til å passere dørstokken hjemme hos oss, men i fotballens inkluderende ånd, har vi tatt med noe som burde passe for alle.

Her er fotballfavorittene!

Stort utvalg, men litt vanskelig å få fatt i

Vi har trålet butikker, nett og kontakter for å få fatt i det aller beste. Vi fant mye fotballstæsj, men ikke alt gikk igjennom nåløyet.

Det er heller ikke alt som er like lett å finne i Norge, men de fleste forhandlerne har lovet oss at de gjerne bestiller for dem som er interessert. I bildespesialen vil du finne lenker til forhandlere og nettbutikker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer