Styr støvsugeren med laser

Samsungs nye robotstøvsuger Powerbot Vr9000 styres med laser.

FJERNSTYRT: Samsungs nye støvsugerrobot kan du blant annet styre med en laserpenn.  Foto: ELISABETH DALSEG
FJERNSTYRT: Samsungs nye støvsugerrobot kan du blant annet styre med en laserpenn. Foto: ELISABETH DALSEG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Støvsuging er ikke farlig, det gjør ikke vondt, men det er veldig, veldig kjedelig. Det er kanskje ikke så rart at støvsugerroboter er så populære?

Flere produsenter har derfor snust på å styre støvsugerroboten med mobilen, slik at du slipper å la den kjøre hele programmet når du bare vil at den skal suge opp rusket under middagsbordet. Det gjelder blant annet Dyson med sin nye 360 Eye, som støvsugergiganten har brukt tolv år på å utvikle.

Løsningen den koreanske elektronikkprodusenten nå viser for sin nye robotstøvsuger Powerbot Vr9000 er kanskje ikke like oppsiktsvekkende, men det virker. Og det virker godt.

I stedet for å trykke seg inn på en app, kan du gripe til en fjernkontroll. Og orker du ikke forholde deg til knapper heller, kan du bruke laserpenn til å styre støvsugerroboten akkurat dit du vil.

 

Se bare her:

Støvsugerroboten har forbedret sensorsystem som skal bedre nagivering rundt i rommet, og en digital inverter-motor, som gjør den mer kraftig enn forgjengerne. Børsteløs motor skal også sørge for god og lang levetid.


Alt om robotstøvsugere, nyheter og tester på Dinside.

Bygg inn i kjøkkenet

GYLLEN: Detaljene er også tilpasset dagens interiørtrender. Foto: SAMSUNG
GYLLEN: Detaljene er også tilpasset dagens interiørtrender. Foto: SAMSUNG Vis mer


Det er vel og bra med en automatisk støvsuger som tar seg av rengjøringen når du er borte, men det er ikke alle som er like begeistret for å måtte se på den. For hverken støvsugerne eller ladestasjonene passer like godt inn i alle hjem og stilarter.

Løsningen er her ikke helt ennå, men Samsung jobber med nettopp dette. Ifølge Finn Kristoffer Larsen, salgssjef for hvitevarer i Samsung, er de i forhandlinger med en stor skandinavisk kjøkkenprodusent om en innebyggingsløsning for den nye støvsugerroboten.

Tanken er at du skal kunne gi en luke i sokkelen på kjøkkenet ditt en lett dytt - litt som Mieles smarte oppvaskmaskinåpner - og så styre roboten ut på kjøkkengulvet med laser eller fjernkontroll, slik at den kan ta seg av det du har sølt.

Pris er ennå ikke klar.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer