Styr TV-boksen med mobilen

Står du fast i kø? Rekker du ikke landskampen, barneTV, True Blood eller Grey's Anatomy?

Varer møtet litt lenger enn du trodde? Nå kan du starte TV-opptak med mobilen.  Foto: Colourbox.com
Varer møtet litt lenger enn du trodde? Nå kan du starte TV-opptak med mobilen. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En rekke av de nye TV-boksene lar deg forhåndsinstille hvilke programmer du vil ta opp. Men hva om du hadde planlagt å komme hjem, men står fast i kø, eller må jobbe overtid?

Altibox lanserer nå fjernstyring av PVR-dekoderen, med mobil eller nett, så du kan starte opptak av favorittserien eller den viktige kampen enten du sitter foran PCen på jobb, eller fast i kø.

- Med muligheten for å styre opptakene gjennom mobil og web blir PVR-tjenesten enda enklere å bruke, sier Eirik Gundegjerde, telekomdirektør i Lyse Tele i en pressemelding.

De nye tjenestene rulles ut i dag, mandag 22. juni.

Vi har testet Altibox, testen publiseres i ettermiddag. Følg med!

Ikke først på nett

Kabel- og bredbåndsleverandøren Get har allerede tilbydd programmering av deres PVR-dekodere via nettet en god stund, og det er en løsning som så langt har fungert bra. Den kan riktignok ikke uten videre benyttes via mobiltelefon, og du har heller ingen garantier for at ikke et nytt opptak programmert via nettet kolliderer med andre opptak som allerede ligger i opptakslista.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer