Styr unna spesialburgerne

Ingen av spesialburgerne imponerte våre testere.

SKUFFET: "Spesialburgerne" var ikke særlig spesielle. Hans-Erik Dyvik Husbys Coca-Cola-karamelliserte løk reddet dagen.  Foto: PER ERVLAND
SKUFFET: "Spesialburgerne" var ikke særlig spesielle. Hans-Erik Dyvik Husbys Coca-Cola-karamelliserte løk reddet dagen. Foto: PER ERVLAND Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i vår smakte vi oss gjennom ulike ferske ferdigburgere fra de største dagligvarekjedene. King Size grillburger produsert av Nordfjord kjøtt for Rema 1000 gikk til topps i vår test.

Dette er selvsagt ikke de eneste burgerne man kan få kjøpt i butikk. Du får med og uten ost, bacon, krydder, og burgerne kan være av svin, kylling - eller fisk. I tillegg til de streite burgerne vi testet, smakte vi på et par andre alternativer, og for sammenligningens skyld, valgte vi å holde oss til burgere av storfekjøtt.

Gourmetburgere med ulike krydderurter eller marinader, må jo være bra?

- Nei, skal vi tro våre eksperter.

Slik lager du den perfekte hamburgeren

Slik testet vi

Vi fikk med oss to kvalifiserte burgersmakere til å teste: Thor Erling Spilling Johanssen, daglig leder på burgerrestaurant Burger Bar i Oslo, samt Hans-Erik Dyvik Husby som er aktuell med kokeboken «Helvetes god grillmat», og svanger med oppfølgeren «Helvetes god burger» - som vi kan glede oss til neste år.

Skuffelse på skuffelse kom inn på tallerkenen og konklusjonen er klar: Dropp burgere med smakstilsetning. De fleste er bare kjedelige, og i verste fall smaker det vondt. Vil du ha det lille ekstra, er det tilbehøret du skal legge pengene eller innsatsen i.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer