Styr varmepumpen fra TV-en

Panasonic integrerer smart varmestyringsapp i Viera-TV-ene sine.

Panasonics smarte Viera TV-er gir deg mulighet til å kontrollere Panasonics varmepumper. Foto: Panasonic
Panasonics smarte Viera TV-er gir deg mulighet til å kontrollere Panasonics varmepumper. Foto: Panasonic Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange fjernkontroller? Har du varmepumpe fra Panasonic kan du eliminere én: Nye løsninger fra Panasonics inneklimaavdeling lar deg styre varmepumpen fra TV-en, nettbrettet eller telefonen, skriver selskapet i en pressemelding.

Se også appen fra Panasonic som styrer anlegget ditt

Binder deg til Panasonic-pumper

Appen, som altså lar deg kontrollere varmepumpen, er laget i samarbeid med IntesisHome. IntesisHome-systemet er kompatibelt med alle Panasonics PACi, ECOi, Aquarea og Etherea PKE-serier.

Selv om appen bare fungerer sammen med Panasonic-varmepumper er du ikke bundet til Panasonic-hardware for å kontrollere varmepumpene, selv om appen nå er integrert i Panasonics Smart Viera TV-er. Den er allerede tilgjengelig som en app til mobil eller nettbrett for både iOs og android-brukere.

IntesisHome-systemet lar deg selvfølgelig skru pumpen av og på og opp og ned, i tillegg kan du styre temperatur for hele boligen, rom for rom. Du kan også forhåndsinnstille varmepumpen, slik at varmen skrur seg av og på til faste tider, og dermed sparer deg for en del strømutgifter. Du vil også få beskjed når filteret i varmepumpen må byttes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.