Test: iRobot Roomba i7

Sugeevne i toppklassen

iRobot Roomba i7 forserer krevende hindre lett som bare det - men én ting kan være en utfordring også for denne arbeidshesten.

KRAFTIG MED GOD HEVEEVNE: iRobot Roomba i7 forserer de fleste hindre uten problem. Video: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du først blitt vant til å ha en robotstøvsuger i hus, er det vanskelig å kvitte seg med den. Spesielt gjelder dette hvis du har en velfungerende en, for vi legger ikke skjul på at det er store forskjeller på gode og mindre gode støvsugere.

Har du en velfungerende, kan du risikere at den snart blir å betrakte som et skattet familiemedlem.

Fra en av verdens største produsenter

Dinside har testet en rekke modeller den siste tiden, og denne gangen har turen kommet Roomba i7, til en populær og avansert modell fra robotspesialisten iRobot.

Selskapet regnes som en av verdens ledende produsenter av robotstøvsugere, og tilbyr en rekke forskjellige modeller i flere prisklasser. Forrige gang tittet vi på toppmodellen S9+ - som blant annet kan skilte med selvtømming når støvkammeret er fullt.

i7 koster vesentlig mindre enn toppmodellen, men er fortsatt en dyr robotstøvsuger - med sin prislapp på rundt 8.700 kroner. Det positive er at den også har mange av de samme gode egenskapene som toppmodellen.

Dette får du

Så hva får du for denne summen om du velger en Roomba? Jo, du får en robust, kraftig og smart robotstøvsuger med støvbeholder på fire desiliter, med én sidebørste og arbeidstid på 75 minutter etter bare halvannen time lading - og en rekke funksjoner under panseret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer