Surround-anleggene for deg med flatTV

Stadig flere realiserer drømmen og kjøper seg plasma eller LCD-TV. Men med en lekker skjerm på 9 cm frister det ikke å beholde kolossene i stereobenken. Også forsterkere og høyttalere skal være smale og lekre. Her er tre alternativer.

Publisert
Sist oppdatert

Har du allerede tømt sparegrisen for å kjøpe deg en ny flat-TV er det garantert nye prosjekter å bruke penger på. Vi får stadig spørsmål om det finnes surroundanlegg som matcher flatskjermenes eleganse, samtidig som ikke lyden forsvinner helt.

Poenget for mange dukker opp etter at den nye flatskjermen er hengt opp på veggen: Da virker det som om det eksisterende anlegget og høyttalere tar for mye plass i forhold til TVen. I tillegg er de lei av kabelrotet, men heldigvis blir det stadig vanligere med trådløse høyttalerløsninger.

Stadig større utvalg

Det er ingen tvil om at alternativene blir stadig flere for designfreakene. Og selv om de store high-end entusiastene antagelig vil vri seg i avsky, er vår påstand at det i dag finnes flere designanlegg som også klarer å gi mer enn god nok lyd til hjemmekinoanlegget. Mye av forklaringen er at dagens subwoofere gjør en stadig bedre jobb med å avlaste resten av surroundanlegget.

Vårt utgangspunkt er likevel enkelt: Be alltid om en demonstrasjon i butikken før du bestemmer deg, da blir det enklere å finne et alternativ som dekker ditt krav til lydbildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer