Svømmebasseng med mye attåt

Dette er virkelig en oversvømmelse å bli glad i.

METAMORFOSE: Vanlig gulv i ene øyeblikket, spenstig svømmebasseng i neste. Forvent bare ikke at forvandlingen er gjort på et blunk. Dette tar litt tid.
METAMORFOSE: Vanlig gulv i ene øyeblikket, spenstig svømmebasseng i neste. Forvent bare ikke at forvandlingen er gjort på et blunk. Dette tar litt tid. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er vanskelig å si hvor mange "team med unge, dynamiske og flerspråklige ingeniører med internasjonal bakgrunn fra og inngående innsikt i svømmebassengindustrien" det finnes, men noe sier meg at de ville fått plass i en garderobe på en barneskole.

Slik presenterer nemlig bakmennene og -damene i belgiske Hydrofloors seg selv, og de har all grunn til å være stolte av hva de har gjort, selv om det ikke kommer til å stanse noen kriger eller forhindre hungersnød.

The Movable Floors er en av de mest oppsiktsvekkende svømmebassengløsningene vi har sett.

Minst to fordeler

Konstruksjonen er bygget med tanke på to ting: Plassbesparelse og sikkerhet for barna. Innendørs svømmebasseng av en viss størrelse spiser opp det meste du måtte ha av kjellerareal, så fremt du ikke tilhører den absolutte fiffen med bolig større enn en liten hovedflyplass, og derfor er svømmebassenget fra Hydrofloors begge deler: Både kjellerareal og basseng.

Når bassenget ikke er i bruk, ligger det under det som ser ut som et vanlig gulv, men som er lokket som dekker til bassenget. Ved et knappetrykk senkes gulvet ned i bunn av bassenget, som samtidig fylles - langsomt - med vann. Som videoen under viser er det litt av et skue.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer