Dagens kinaprodukt:

Swap drill bit - dreibart bitfeste for drill

Det påstås at du sparer tid og at monteringsjobben blir enklere, men er det slik i praksis?

SLIPPE FLERE MASKINER? Dagens kinaprodukt skal gjøre det superenkelt å bytte fra bits til bor. Foto: Brynjulf Blix
SLIPPE FLERE MASKINER? Dagens kinaprodukt skal gjøre det superenkelt å bytte fra bits til bor. Foto: Brynjulf Blix Vis mer
Publisert

Om du bruker en skrumaskin eller slagtrekker med bitsfeste eller drill med vanlig chuck, er det fullt mulig å gjøre et relativt raskt bytte av verktøy. Men hvor skal du gjøre av det verktøyet du ikke bruker for øyeblikket når du jobber i eller bak et skap?

Mange maskiner har en magnet beregnet på å holde bits og bor, men ikke alle. Det er som regel ikke plass til stort mer enn et par bits eller bor. Uansett blir dette fort litt plundrete. Du kan også ha to eller tre maskiner klare til bruk med hvert sitt verktøy. Det kan også bli litt plundrete.

Smart løsning?

En dag dukket det opp en video som viste en fiffig måte å bytte verktøy på, og vi fant umiddelbart ut at dette måtte vi teste ut selv. Det dreier seg om et sett med både selve løsningen og et utvalg bits og bor, alle med standard bits-feste, i en grei gul plasteske.

Selve løsningen er en slags ramme som settes i maskinens bitfeste eller chuck. I den andre enden av rammen er det et dobbelt bitfeste som kan dreies rundt og låses med en ring.

Du setter så de to verktøyene du trenger inn i hver ende av det dreibare bitfestet. Så er det bare å trekke låseringen fram. Da er det ene verktøyet klart til bruk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer