Syv smarte ting du kan bruke klesrullen til

Klesrullen egner seg til langt mer enn å fjerne hår og støv fra klærene dine.

SMART: Fjerne støv fra sofaen, rusk i bilen eller glitter fra julepynten? En klesrulle kan brukes til så mangt. Foto: ALL OVER PRESS
SMART: Fjerne støv fra sofaen, rusk i bilen eller glitter fra julepynten? En klesrulle kan brukes til så mangt. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen grunn til å begrense klesrullen til garderoben din. Spør du oss, burde du ha en på lur på kjøkkenet, i stuen - og i bilen.

Klesrullen egner seg til langt mer enn å fjerne lange lyse hår fra den pene mørke frakken. De aller fleste av disse knepene beyntter vi oss av selv - og så har vi gjort litt research hos andre kloke hoder på internettet - for to bonuspoeng helt til slutt.

Her er syv smarte ting du kan bruke klesrullen til.

Dinside elsker flerbruk: Sjekk alt det smarte du kan gjøre med aluminiumsfolie

Kjapprens i stuen

Skjemmes sofa og stoler av støv, kleslo og lange lyse hår? Sofaen må selvsagt støvsuges med jevne mellomrom, men en klesrulle er en perfekt nødløsning når du ikke rekker å finne frem støvsugeren, eller husker hvor du la det munnstykket.

Det samme gjelder forøvrig for støvete lampeskjermer, som du like godt kan dra over mens du er i gang. Og ikke minst høyttalere, som synes å suge til seg støv og skitt.

(NB! Ikke alle lampeskjermer tåler dette, for eksempel kan det bli litt sterk kost for skjøre skjermer i rispapir, men vanlige lamperskjermer i stoff skal takle det fint.)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer