Ta bilde av hagen din nå!

Har du hage eller balkong, bør du forevige den når den er på sitt fineste.

Du trenger ikke rydde inni boligen - men ta bilde av hagen eller balkongen din nå mens finværet er her. Foto: Colourbox
Du trenger ikke rydde inni boligen - men ta bilde av hagen eller balkongen din nå mens finværet er her. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du hage eller balkong, bør du selge når den er på sitt fineste. Men hva om du ikke har planer om å selge, og plutselig må selge midt på vinteren?

Du vet aldri når du finner drømmeboligen. Du tror kanskje at du bor i den. Og selv om du ikke har planer om å flytte, kan du plutselig forelske deg i en annen bolig (eller person) og din nåværende bolig skal legges ut for salg.

Da kan det være kjekt å ha et bilde av uterommet klart, så du kan legge det ved prospektet. Så hvorfor ikke benytte godværet og pinsehelgen til å ta bilder av hagen din?

Velstelt hage øker salgsprisen

Hengte opp plakater langs bassengkanten

Ifølge Tommy Friestad, eiendomsmegler i Boa eiendom, er det klart best å selge boliger med fine uterom når de er på sitt peneste, og potensielle kjøpere kan oppleve stemningen direkte. Men mye er gjort med gode bilder i forkant.

– Vi solgte en bolig i vinter med svømmebasseng, men her var kunden så tidlig ute at vi kunne forberede salget mens hagen fortsatt var grønn og fin, forteller Friestad.

De ville fange feriefølelsen de følte var en stor del av kjøpet, og den følelsen ville vi ikke kunnet få frem i vinterhalvåret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer