Ta bygatene inn i stua

Han har laget tepper på basis av bilder fra Google Earth.

City of hope heter dette teppet. Foto: davidhanauer.de
City of hope heter dette teppet. Foto: davidhanauer.de Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå kan du ta bygatene inn i stua. Designer David Hanauer fra München, har laget teppedesign basert på bilder fra Google Earth. Teppene viser for eksempel deler av Las Vegas, men det er ikke så lett å se.

– Menneskets øye er ikke trenet til å se verden ovenfra, så ved slike bilder må vi ta oss tid til å tenke over hva vi faktisk ser, sier Hanauer i et intervju fra Deutsche Welle TV.

– Målet var å lage moderne persiske tepper, som vanligvis er symmetriske, sentrert rundt et midtpunkt, sier Hanauer til DW-TV.

Studentarbeide

Teppene ble opprinnelig laget som en del av et studentarbeide, men er nå også satt i produksjon om du skulle være fristet.

Prisen starter på 400 euro, og du kan kjøpe både enkelttepper eller større gulvtepper satt sammen av mindre biter. Foreløpig må du riktignok til Berlin for å kjøpe, men du kan lese mer om teppene og andre prosjekter fra Hanauer på hans egen nettside.

Flere spennende tepper

Blir ikke dette unikt nok? Da bør du sjekke de svømmende karpene som ser ut til å bevege seg over teppet. Så lenge teppet er paret med det medfølgende bordet, som skaper et moarémønster.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer