Ta kontroll over isen i hagen

Fortauene i byen får du ikke gjort så mye med, men det er ingen grunn til at du skal gi Bambi konkurranse på isen når du er hjemme.

Nei, ikke slik: Nå bør du sørge for å bunkre opp, slik at du slipper å skli hjem i vinter. Foto: Colourbox.com
Nei, ikke slik: Nå bør du sørge for å bunkre opp, slik at du slipper å skli hjem i vinter. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skal ikke mer til enn litt snø, litt regn, og litt kulde, før det virker som om ens samlede bekjentskapskrets på jobb, Twitter og Facebook har bikket pensjonsalder. Oi, som de faller og oi så vondt det gjorde i hoften og halebeinet.

Vi kan le av bambi- og bananskallfall på glattisen, men legevaktene kan nok snart melde om rekordlange køer. Og det er ingen grunn til at du skal bidra til den statistikken.

Her har vi samlet et knippe smarte tips til hvordan du skal få sklisikker vei ut og inn av boligen din.

Måk, måk, måk

Det smarteste du gjør for å unngå at det iser til utenfor hos deg, er å rydde unna snøen. For har du fjernet snøen, er det jo ikke så mye som kan smelte og fryse på igjen. Og slik værmeldingen ser ut fremover, er det nettopp dette vi har i vente fremover mot jul. Litt snø og kulde. Litt regn og mildvær. Litt snø og kulde. Litt regn og mildvær. Og plutselig ligger du der.

Skulle isen først legge seg, har du et par alternativer: I hovedsak kan du velge mellom salt og stein. Salt smelter bort isen, mens stein gjør underlaget ruere, slik at du ikke skal gli. De siste årene har det også kommet et par andre varianter på markedet, som for eksempel Ice-Crust.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer