Ta med hobbyen inn i stua

Det finnes spesielt én god grunn til at dette er en ungkarsbolig. Den ser du på bildet over.

EKSKLUSIV GARASJE: Vi forstår at du har lyst til å degge litt ekstra med bilen din når vi snakker en klassisk Lamborghini, men dette er kanskje litt i overkant? Foto: Whipple Russell Architects
EKSKLUSIV GARASJE: Vi forstår at du har lyst til å degge litt ekstra med bilen din når vi snakker en klassisk Lamborghini, men dette er kanskje litt i overkant? Foto: Whipple Russell Architects Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ungkarer har rykte på seg for å svikte på en del basale områder som hygiene, anstendig leggetid og oppvask, men enn så lenge har de klart å parkere bilen sin i garasjen. Garasjen som står ute, gjerne noen meter unna huset.

Eller under bakken!

Men det var før. En særdeles eksklusiv leilighet i det fasjonable Hollywood Hills-området ble bygget og designet ene og alene for en klient som er påstått ungkar, og den gjør sitt beste, eller verste, for å befeste inntrykket av at ungkarer ikke er helt som oss andre.

Det skyldes først og fremst garasjen, som ikke egentlig er en garasje.

Lambo i stua

Som bildet over delvis viser er nemlig den eksklusive sportsbilen (en Lamborghini av litt eldre type, så vidt vi kan se) like godt kjørt nesten helt inn i stua. Overgangen fra garasje til stue er gjort sømløs, og bortsett fra garasjedøren finnes det ingen fysiske skiller mellom de to områdene.

Det lønner seg å bo i et solfylt Los Angeles når en går for uvanlige planløsninger, å parkere en regntung og småskitten bil nesten inne i stua blir sannsynligvis for ekstremt selv for en ungkar. Oljelekkasjer er heller ikke noe moro.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer