Tar betalt for klikk og hent

Det er mange som tilbyr «Klikk og hent» om dagen - men Ikea skiller seg ut ved å ta betalt for tjenesten.

IKEA MED KLIKK OG HENT-GEBYR: Ikea tar 199 kroner for alle typer «Klikk og hent»-order, til forskjell fra andre store kjeder som leverer i bilen din uten å ta betalt. Foto: NTB scanpix
IKEA MED KLIKK OG HENT-GEBYR: Ikea tar 199 kroner for alle typer «Klikk og hent»-order, til forskjell fra andre store kjeder som leverer i bilen din uten å ta betalt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert: Etter at Dinside skrev om Ikeas klikk og hent-gebyr har selskapet valgt å halvere prisen på klikk og hent – til 99 kroner.

«Klikk og hent» er en tjeneste som har eksistert hos mange butikker en god stund - men som det har blitt mye mer av etter coronapandemien. Butikkene ser dette som en mulighet til å greie å holde medarbeidere på jobb selv om lokale coronatiltak har ført til at butikklokalene fysisk har måttet stenge.

Dinside har tidligere skrevet om ulike butikker og kjeder som har en eller annen form for «klikk og hent»-tjeneste. Som du kan lese, er det alt fra store kjeder som Biltema, Power og Clas Ohlson som tilbyr dette - men også små og lokale butikker som endog tilbyr gratis hjemlevering innen distriktet.

Der går imidlertid Ikea en annen vei - og tar et gebyr for alle klikk og hent-ordrer, uansett størrelse på ordren og hva slags produkt det er snakk om.

Klikk og hent for 199 kroner

Der andre store kjeder tilbyr klikk og hent som et gratis leveringsalternativ, tar Ikea betalt for at du skal hente varen selv på varehuset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.