Tech-guiden

GUIDE: Med DinSides nye Tech-guide kan du lese om mobil, HiFi, DVD, TV, CD, mp3 og all verdens heftige duppeditter.

Publisert
Sist oppdatert

Grunnen er enkel - nordmenn er storforbrukere av forbrukerelektronikk.

Orienterer deg

Tilbudet er enormt og det kan være vanskelig å orientere seg i den stadig voksende jungelen av produkter.

Tech-guiden

Da er vi her for deg. Mens DinSide Data tar seg av dataprodukter, skriver DinSide Økonomi om annen elektronikk.

Vi overvåker markedene og gir deg hyppig nyhetsstoff, tester, guider og test deg selv-snadder.

HiFi

Innen HiFi er vi gode. Vår styrke er å folkeliggjøre stoffet slik at det blir tilgjengelig også for andre enn elektroingeniørene. Vi har blant annet gjennomført en lyttetest av HiFi, hvor vi fant frem til glimrende musikkanlegg til 15.000 kroner.

De beste surroundanleggene har vi også lyttet oss frem til. Er du opptatt av design, har vi laget en guide til sexy HiFi. I Hvermansens HiFi-guide får du innsikt i de vanligste HiFi-begrepene. Etterpå kan du teste deg selv i HiFi-kunnskap.

TV

På TV-fronten skjer det mye hele tida. Nylig skrev vi om du må kjøpe digital TV eller ikke denne høsten. Vi har også sett på eksisterende digitale TV-tilbud. I tillegg har ropt et varsko om at digitaliseringen kan gjøre produsenter og innholdsleverandører i stand til å blokkere videoopptak fra TV.

Dessuten har vi gjennomgått vanlige kanaltilbud fra TV-selskapene, og funnet at det er snakk om dyrt flerkanaleri. Widescreen'TV'er er vi generelt begeistret over. Det samme gjelder designer-TV'er og programmerbare fjernkontroller, selv om det fins enkelte fjernkontroller fra helvete. Til sist kan du teste deg selv i TV-teknologi.

CD/DVD/mp3

Også her går utviklingen lynraskt. Les om de 10 beste DVD-spillerne, problematikken rundt DVD-opptakere og ulike formater samt de heftige DVD-brillene.

Visste du at mp3-nedlasting gir økt salg? Besøk vår testserie om mp3-spillere. Du kan også bli musikkjenner på 10 minutter. Til sist kan du teste deg selv i DVD-kunnskap.

Netthandel

Siden de norske nettbutikkene har overraskende høye priser, har vi gått grundig til verks for å finne de beste tilbudene i utlandet. Vi anbefaler deg å kjøpe DVD i Australia. Britiske nettbutikker er billige fordi flere av dem har gratis frakt til Norge.

CD'er lønner det seg også å kjøpe i England. Vi utbrøt wow - så billig! da vi sjekket sakene. Vi sa ikke det etter vår livetest av DVD-filmer i norske nettbutikker. Bestill fra utlandet, men pass på at det du bestiller kommer under 200 kroner-grensen.

Duppeditter

Menn får høyere puls, kvinner sukker oppgitt. Slik er ofte holdningen til tekniske duppeditter, som vi også har skrevet en del om. Nylig omtalte vi de heftige tech-nyhetene. Til jul hjelper vi deg med å finne de kule julegavene.

Les også om GPS-mobilen og de unike spionlekene. Er ikke dette nok, bør du lese den ultimate gadget-guiden.

Mobiltelefoner

Her skriver vi mest om ringepriser og teleleverandører. Men i flommen av Nokia- og Ericsson-telefoner omtalte vi nylig de ukjente mobiltelefonene. Ellers har vi sett på sommermobilene.

For en grundigere innføring i det aller siste på mobilfronten, bør du besøke DinSide Datas guide til din mobile hverdag.

Foto

Vi har konsentrert oss om filmbasert fotografi. Blant annet har vi testet fotofremkalling. Men også vi har sett at digitalkameraene tar over. Derfor har vi rådet deg til å kjøpe digitalkamera fra Sverige.

Den raske teknologiske utviklingen gjør at du må passe ekstra godt på for å unngå at de digitale bildene dør. Er du ute etter det beste digitale kameraet? Les DinSide Datas testserie om digitale kameraer.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer