TECO TL3296RV

TV-prisene raser, vi har tatt en titt på det som sannsynligvis er markedets billigste 32-tommer LCD!

TECO TL3296RV
Publisert
Sist oppdatert

Det føles ikke som spesielt lenge siden vi flokket oss om en 30-tommers LCD-TV fra Medion i redaksjonen - den første flate TVen på det norske markedet med en prislapp på under 10.000 kroner. Siden den gang (2005)har prisene gått kraftig nedover, mens kvaliteten heldigvis har gått i motsatt retning.

Du behøver ikke lenger punge ut med 10-15.000 kroner for en grei TV. Salgsoversiktene hos de største leverandørene i det norske markedet viser også at de fleste kjøper TVer som er langt rimeligere.

- Vi selger flest TVer på rundt 40 tommer nå, og med prislapper på 7-8.000 kroner, forteller Lars Førrisdal hos nordens største nettbutikk, Komplett.no.

Folk nøyer seg ikke lenger med én TV

Men også mindre TVer selger godt, ikke minst med tanke på at prisene har sunket betydelig det siste året. Utvalget av 32-tommere til under 5.000 kroner begynner å bli formidabelt, og dette er TVer som egner seg til mindre stuer, soverom, eller som spill-TV på jenterommet.

- Prisene er så lave nå at det begynner å bli helt vanlig å ha to-tre-fire flat-TVer i mange hjem, forteller mangeårig TV-tester Øyvind Paulsen i Dingz.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer