TECO TL3296RV

TV-prisene raser, vi har tatt en titt på det som sannsynligvis er markedets billigste 32-tommer LCD!

TECO TL3296RV
Publisert
Sist oppdatert
Bare for å ha sagt det med én gang: 2 990 kroner for en 32-tommer er ekstremt billig, sannsynligvis er dette den billigste på markedet.


Det føles ikke som spesielt lenge siden vi flokket oss om en 30-tommers LCD-TV fra Medion i redaksjonen - den første flate TVen på det norske markedet med en prislapp på under 10.000 kroner. Siden den gang (2005)har prisene gått kraftig nedover, mens kvaliteten heldigvis har gått i motsatt retning.

Du behøver ikke lenger punge ut med 10-15.000 kroner for en grei TV. Salgsoversiktene hos de største leverandørene i det norske markedet viser også at de fleste kjøper TVer som er langt rimeligere.

- Vi selger flest TVer på rundt 40 tommer nå, og med prislapper på 7-8.000 kroner, forteller Lars Førrisdal hos nordens største nettbutikk, Komplett.no.

Folk nøyer seg ikke lenger med én TV

TECO TL3296RV

  1. Våre inntrykk


Men også mindre TVer selger godt, ikke minst med tanke på at prisene har sunket betydelig det siste året. Utvalget av 32-tommere til under 5.000 kroner begynner å bli formidabelt, og dette er TVer som egner seg til mindre stuer, soverom, eller som spill-TV på jenterommet.

- Prisene er så lave nå at det begynner å bli helt vanlig å ha to-tre-fire flat-TVer i mange hjem, forteller mangeårig TV-tester Øyvind Paulsen i Dingz.no.

Og når prisene kryper ned mot 3.000 kroner, og under det, da er det lett å la seg friste.

TECO TL3296RV
TECO TL3296RV Vis mer

(Fortsetter under bildet)

Ekstremt billig

Den store snakkisen på testlaben siste uka har vært den ekstremt billige LCD-TVen som Komplett.no denne uken selger for 2.990 kroner. Og nysgjerrigheten ble etter hvert så stor at vi bestemte oss for å teste den.

Det er snakk om en 32-tommer LCD-TV av merke "Teco", med helt kurante spesifikasjoner. Den er for eksempel HD-Ready, har to HDMI-innganger, PC-inngang (VGA), to scart-kontakter og flere andre analoge innganger. Den er også utstyrt med analog TV-tuner, noe som for øvrig ikke er veldig aktuelt lenger med mindre du mottar analoge signaler fra din kabelleverandør.

Bare for å ha sagt det med én gang: 2.990 kroner for en 32-tommer er ekstremt billig, sannsynligvis er dette den billigste på markedet. Derfor var vi berettiget skeptiske til reklameteksten på Komplett.no:

"Teco's nyeste TL3296RV gir deg avansert teknologi i en elegant design. Ikke bare i stuen, men også på soverommet. Innføring av bransjens mest innovative IC chip, TL3296RV leverer en imponerende opplevelse gjennom sin avanserte farge-motor, diagonalt ekstrautstyr, DTV behandling, automatisk kontrast justering og praktisk I / O-port.".

Bla bla bla, sier vi. Hva sier vi etter å ha testet TVen?

>> Les videre: Våre inntrykk

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer