Dagens kinaprodukt

«Teipen som kan bære murstein!»

Reklamevideoen for denne dobbelsidige teipen ser helt usannsynlig ut. Vi måtte bare teste selv.

STERKE SAKER: Som du ser i videoen over, er det snakk om en sterk teip, men ved gjenbruk bør du være på vakt. Video: Bjørn Eirik Loftås / Dinside.no Vis mer
Publisert

Alle som fryktet at det skulle bli nærmest umulig å handle duppedingser fra AliExpress, Ebay, Wish og alle de andre handleportalene på den store interwebben, tok feil.

Holder du deg til de store portalene og forhandlerne, kan du i praksis bare plusse på 25 prosent moms, og så detter pakkene ned i postkassen din som før.

Magisk, supersterk gjenbruks-teip

I dag har turen kommet til produktet Multi-Function Nano Magic Tape. Du har muligens sett reklamen selv, i Facebook- eller Instagram-feeden din. I videoen kan du blant annet se at noen tilsynelatende først fester teipen til en murvegg, hvorpå de fester en krakk og stabler murstein oppå.

Og ikke nok med det; teipen skal kunne gjenbrukes ikke mindre enn 600 ganger! Du bare skyller den under springen etter bruk, lar den tørke, og vips - så er den klar til bruk igjen. Det høres jo helt koko ut.

Som vanlig var prisen mye høyere i Instagram-annonsen enn på Ebay, og vårt eksemplar på to meter betalte vi litt over 30 kroner for. Dette var imidlertid før momsgrensa forsvant, så nå må du belage deg på å betale litt mer - men du bør kunne finne den til 40-50 kroner inkludert moms og frakt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer