Teknoinvasjon i norske hjem

BOLIGTREND: Vi vil ha gass eller induksjonskomfyrer. Og ikke bare må de se bra ut, de skal også rengjøre seg selv. Nå kommer også toalettene som vasker og tørker hekken ut på massemarkedet.

Publisert
Sist oppdatert

At nordmenn elsker å bruke penger på å freshe opp boligen, er ingen nyhet. Et økende antall pressemeldinger om fancy, men også nyttige hvitevarer og hjelpemidler, forsterker våre inntrykk fra høstens store boligmesse:

Redebygging er i skuddet, og betalingsvilligheten for å få bedre design og funksjonalitet er i sterk vekst.

Selvrensende komfyrer

Lei av å rense stekeovnen? Stekovner som renser seg selv - mens du steker, er ingen umulighet. Siemens har to ulike metoder for å å gjøre jobben. De kan du lese mer om her.

Wash n Clean gjør drittjobben

Funksjonshemmede har lenge hatt tilgang til hjelpemidler på badet for å lette den personlige rengjøringen. Men nå går firmaet Sanitær Norge nye veier, og lanserer et toalettsete og bidé i ett.

- Wash n Clean monteres oppå ditt eksisterende toalett, sier Kjell Ivar Farstad, styreleder i Sanitær Norge. Det geniale er at løsningen kan brukes av alle. Løsningen er en kjærkommen ”assistent” for personer med bevegelsesvansker, gravide kvinner og kvinner med menstruasjon. I tillegg passer den selvsagt bra for pasienter og personale på institusjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer