Teknoinvasjon i norske hjem

BOLIGTREND: Vi vil ha gass eller induksjonskomfyrer. Og ikke bare må de se bra ut, de skal også rengjøre seg selv. Nå kommer også toalettene som vasker og tørker hekken ut på massemarkedet.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

At nordmenn elsker å bruke penger på å freshe opp boligen, er ingen nyhet. Et økende antall pressemeldinger om fancy, men også nyttige hvitevarer og hjelpemidler, forsterker våre inntrykk fra høstens store boligmesse:

Redebygging er i skuddet, og betalingsvilligheten for å få bedre design og funksjonalitet er i sterk vekst.

Selvrensende komfyrer

Lei av å rense stekeovnen? Stekovner som renser seg selv - mens du steker, er ingen umulighet. Siemens har to ulike metoder for å å gjøre jobben. De kan du lese mer om her.

Wash n Clean gjør drittjobben

Funksjonshemmede har lenge hatt tilgang til hjelpemidler på badet for å lette den personlige rengjøringen. Men nå går firmaet Sanitær Norge nye veier, og lanserer et toalettsete og bidé i ett.

- Wash n Clean monteres oppå ditt eksisterende toalett, sier Kjell Ivar Farstad, styreleder i Sanitær Norge. Det geniale er at løsningen kan brukes av alle. Løsningen er en kjærkommen ”assistent” for personer med bevegelsesvansker, gravide kvinner og kvinner med menstruasjon. I tillegg passer den selvsagt bra for pasienter og personale på institusjoner.

Til syvende og sist handler det om økt velvære og bedre personlig hygiene, fortsetter Kjell Ivar Farstad.

Hvordan virker den?

Teknoinvasjon i norske hjem


I følge pressemeldingen styrer du Wash n Clean via det medfølgende sidepanelet. Med enkle tastetrykk styrer du to separate dyser som tilfredsstiller ditt rengjøringsbehov, være seg om du er mann eller kvinne.

Spylevannet og tørkevifta er termostatregulert, og toalettsetet er oppvarmet.

– Toalettsetet er avdempet i både sete og lokk. Det monteres enkelt på ditt eksisterende toalett. Det eneste som må til er vann- og strømtilkobling. Så er det bare å sette seg. Aldri før har det vært så bekvemt å gå på do, skryter Kjell Ivar Farstad.

Trykk her for bilde og faktainformasjon om Wash n Clean


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer