TEST: 42" plasma fra Hyundai

FLATTV: Den er stor, den har mange tilkoplingsmuligheter og den er relativt billig. Duger den?

Publisert
Sist oppdatert

Prisnivået på FlatTVer synker kraftig, og når du får flere plasmamodeller på 42-tommer fra 18 til 25.000 kroner forstår vi at det er lett å la seg friste. Før du henter kredittkortet og bestiller TVen er det likevel verdt å huske på en ting:Som regel er det en grunn til at enkelte modeller er billige. Ett eller annet sted har man kuttet noen hjørner for å redusere prisen. Dette er selvsagt ikke noe problem, forutsatt at du som kunde er klar over det før du kjøper. Etter å ha testet over 23 LCD- og plasma-TVer, er vår erfaring at sparekuttene spesielt merkes på punktene brukervennlighet, design og finesser, men også på bildekvalitet. Denne Hyundaien koster 24.788 hos Displaynet.no, og på spesifikasjonssiden ser det virkelig lovende ut: To TV-tunere, DVI-inngang, en emulert oppløsning på 1024/768, og ikke minst to sett med komponentinnganger for progressive bildesignaler er ikke vanlig kost på en billigmodell. Spørsmålet er altså om Hyundai-modellen leverer varene i praksis.

Førsteinntrykk

Hyundaien ser ut som de fleste andre modellene i det nedre prissjiktet, her er det altså ingen lekre designdetaljer: Det du får er en stor TV - som også er flat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer