Test av Bosch Rotak 43 LI

Men hvor godt fungerer den elektriske gressklipperen?

KLAR TIL BRUK: Monteringen tar ikke mange minuttene. Batteriet er allerede ladet, men bør lades før bruk for optimal brukstid. Foto: BRYNJULF BLIX
KLAR TIL BRUK: Monteringen tar ikke mange minuttene. Batteriet er allerede ladet, men bør lades før bruk for optimal brukstid. Foto: BRYNJULF BLIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den klassiske gressklipperen, med forbrenningsmotor og drift på framhjulene, nærmer den seg slutten? Vil batteridrevne gressklippere gjøre jobben like bra eller bedre, eller er det robotgressklippere, som de vi testet tidligere i sommer, som blir det folk velger fremover?

Vi har testet Bosch Rotak 43 LI, som har vært på markedet en stund med forskjellige batteriløsninger.

Maskinen

Som navnet langt på vei forteller er det snakk om en gressklipper med 43 centimeters klippebredde som drives av et litium-batteri på 36 volt og 4 amperetimers kapasitet.

Selve klipperen er helt tradisjonell, den har en roterende kniv med to blader og det er valgfritt om du vil bruke oppsamler eller finklipp.

Les også: Hvordan velge gressklipper?

Maskinen leveres i seks deler, du må montere bøylen med håndtakene ved hjelp av to strammeskruer og du må sette sammen oppsamlerenheten. Dette tar ikke mange minuttene og er en enkel affære.

Bøylen har to alternative festehull for tilpasning til brukerens høyde. Selve håndtaket har fire knapper og to alternative grep.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer