Test av de nye nøtteblandingene

Det enkle er ofte det beste, men det må litt mer til enn å samle noen nøtter i en pose for å vinne over vårt smakspanel.

NYE NØTTER: Det var bare én av nøtteblandingene som fikk ben å gå på: Naturmix fra Den lille Nøttefabrikken. Foto: ELISABETH DALSEG
NYE NØTTER: Det var bare én av nøtteblandingene som fikk ben å gå på: Naturmix fra Den lille Nøttefabrikken. Foto: ELISABETH DALSEG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nøtteblandinger er et slikt produkt som ligger og vaker mellom sunn og nyttig - og snacks.

Vi har smakt oss gjennom de nye nøtteblandingene fra Maarud, Sørlandschips og Den lille nøttefabrikken, og er ikke i tvil om hvilken vi synes var best: Nøttemix fra Den lille nøttefrabrikken.

Ikke blandingene med sjokolade, salt eller ekstra snacks. Kun peanøtter, paranøtter og cashewnøtter.

Det er så lite som skal til for å gjøre nøtter mer spennende, du må ikke en gang tilsette salt! Den lille nøttefabrikken har ristet nøttene, for å fremheve smaken, noe som gjør denne blandingen til en klar favoritt blant de nye nøtteblandingene.

Vi har også testet nytt godteri tidligere i høst: Her er de beste godterinyhetene.

Sunt eller godt?

Nøtteblandinger presenteres gjerne som et sunt alternativ til chips.

Sunt og godt må ikke være noen motsetning, men det er verdt å ta med seg at dette er energibomber, det er ikke nødvendigvis slankemat.

De rene nøtteblandingene inneholder mest fett, samtidig som de har de mest betryggende ingredienslistene. De inneholder også mest mettet fett per 100 gram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer