Test av engangsgriller

Det er store forskjeller mellom de små engangsgrillene. Se hvilken du bør velge.

Hvilken grill som bør bli med deg på holmetur kan du lese her.  Foto: Kai Nordrum/matprat.no
Hvilken grill som bør bli med deg på holmetur kan du lese her. Foto: Kai Nordrum/matprat.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke det at engangsgriller er så dyre. Men du risikerer å tape langt mer enn bare de tikronene den koster, dersom den ikke virker.

Forbrukerraporten har testet syv engangsgriller, og grillen fra Bunnpris tok bokstavelig talt fyr. - Hadde denne grillen stått på et annet underlag enn asfalt kunne det fort gått galt. Denne grillen vurderes derfor til stryk når det gjelder trygghet, skriver Forbrukerrapporten.

Etter at flammene roet seg ned, virket imidlertid grillen fint, men det spørs vel om du tør ta sjansen på å ta akkurat denne grillen med deg i parken?

Kull gass eller elektrisk? Hvilken grill bør du velge?

Testens taper var Gastro engangsgrill fra Coop Mega. Den var lite brukervennlig, hadde lite opptenningspapir og kun den ene halvdelen av grillen kunne brukes. Best i test var Skogens picnicgrill fra Clas Ohlson. Den skåret godt på brukervennlighet, temperatur, tempo og holdt varmen i en og en halv time. I tillegg hadde den best og mest jevn temperatur av alle grillene som ble testet.

Se vår store produktguide: Årets nye griller

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer