Test av isnyheter

Vi har smakt på nyhetene fra Diplom-is og Hennig-Olsen, og har funnet én klar favoritt.

NYHETER: Vi har smakt oss gjennom disse nyhetene, samt en variant til fra Hennig-Olsen. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
NYHETER: Vi har smakt oss gjennom disse nyhetene, samt en variant til fra Hennig-Olsen. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om vårvarmen ikke er helt på plass ennå, er isnyhetene fra de største produsentene på vei ut i butikk. Dinside har smakt seg gjennom gjennom tilsammen åtte nyheter:

Seks småis, som selges enkeltvis, og to varianter som kun selges i Multipack. Og mens noen av nyhetene er heller skuffende, er det også noen favoritter å finne blant årets isnyheter.

Les også hvilke is vi likte best i fjor, som fortsatt er å finne i isdisken.

Klar testvinner

Juryen består av totalt fire personer med forskjellige smakspreferanser, og vi har smakt oss gjennom åtte isnyheter fra de to store, landsdekkende produsentene Diplom-is og Hennig-Olsen. Alle fire har én klar favoritt blant årets nyheter: Oreo vaniljeis.

- Denne var veldig god, den vil jeg kjøpe igjen, lød et samstemt smakspanel.

Også nyheten for de minste fra Hennig-Olsen i såkalt multipack, Hakkebakkeskogen-is med smak av appelsin eller jordbær, ga smakspanelet en positiv overraskelse. Ofte er slike små pinneis heller kjedelige, men her får Hennig-Olsen skryt for å ikke undervurdere den yngste målgruppen.

- Denne frister selv mor og far, er konklusjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer