Test av makrell i tomat

Vi har smakt på seks varianter. To av produktene skilte seg ekstra positivt ut.

GODT? Enkelte av produktene var gode nok til å klare en femmer på terningen, men det gjaldt slett ikke alle. Foto: BERIT B. NJARGA
GODT? Enkelte av produktene var gode nok til å klare en femmer på terningen, men det gjaldt slett ikke alle. Foto: BERIT B. NJARGA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Liker du makrell i tomat, og sverger til varianten fra Stabburet eller King Oscar? De siste årene har det dukket opp flere varianter fra kjedenes egne merkevarer. Men hvor gode er egentlig disse?

Vi har smakt på klassikeren fra Stabburet mot fem rimelige konkurrenter. Her kan du se hvilke som falt best i smak, og om noen av kjedenes egne merkevarer klarer å hamle opp med klassikeren.

Billig kan være bra

Selv om mange nordmenn sverger til merkevarer fra større produsenter, er det ingen selvfølge at de faktisk smaker bedre enn rimeligere varianter produsert av kjedene selv.

I våre tester av både kaviar og leverpostei var det flere av kjedenes egne merkevarer som hevdet seg - mens andre fikk bunnkarakterer.

Altså kan billig være veldig bra, eller relativt dårlig.

Slik er det også denne gangen. Det ble nemlig delt førsteplass i vår test av makrell i tomat, hvor klassikeren fra Stabburet måtte dele pallplass med produktet fra Norgesgruppen, nærmere bestemt First Price Makrell i tomat.

Les også hvor lett du lager hjemmelaget Nugatti eller Hapå selv

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.