Test av DAB-radioer til over 2.000 kroner

Test av seks DAB-radioer i overklassen

Dette får du for mellom 2.000 og 3.500 kroner.

TOPPKLASSEN: Er du villig til å punge ut et par-tre tusenlapper for en DAB-radio, kan du velge blant disse. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
TOPPKLASSEN: Er du villig til å punge ut et par-tre tusenlapper for en DAB-radio, kan du velge blant disse. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har nylig testet DAB-radioer til under 1.000 kroner og mellom 1.000 og 2.000 kroner.

I den siste delen av vår stortest av DAB-radioer tar vi for oss de dyreste produktene, som ligger mellom 2.000 og 3.500 kroner.

Det sies at du får hva du betaler for. Men som testen viser er ikke alltid det tilfelle.

Seks radioer

Vi har testet totalt seks radioer i denne prisklassen. Og som du kan se i oversikten under, er det noen av de dyreste radioene som sliter veldig med å oppfylle våre testkriterier.

Samtidig viser vår test at dersom du er villig til å svi av 3.500 kroner på en DAB-radio, så kan det være vel verdt pengene. Testvinneren har nemlig både svært god lyd, og er enkel å betjene.

Her kan du lese mer om hver av de seks produktene:

Tivoli Audio Model One Digital

Den legendariske FM-utgaven av Tivoli Model One gir uttrykket «bare å skru på radioen» mening. Slik er det dessverre ikke med den nye og påkostede Model One Digitial. Her sliter du ikke bare med nettradio, men også med programmering og gjenfinning av DAB-stasjoner. I 2017 burde en app-styrt nettverkshøyttaler som dette egentlig er, være en lek å sette opp. Istedet gir radioen deg et virvar av ulogiske menyvalg og kryptiske feilmeldinger. Etter gjentatte forsøk og flere omganger med tilbakestilling til fabrikkinnstillingene måtte vi rett og slett gi opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer