Best i test 2019

Test av skotørkere

Noen skotørkere er smartere enn andre.

SKOTØRKERE TIL TEST: Vi har testet skotørkere fra Biltema, Clas Ohlson, Adax og Beha. Alle tørker bra, men noen er bedre å bruke enn andre. Foto: Kristin Sørdal
SKOTØRKERE TIL TEST: Vi har testet skotørkere fra Biltema, Clas Ohlson, Adax og Beha. Alle tørker bra, men noen er bedre å bruke enn andre. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Det er tid for våte sko og støvler - og etter hvert våte votter, luer og sokker. Du kan selvsagt la våte sko lufttørke - eller kanskje framskynde tørkeprosessen med litt godt gammeldags avispapir (dersom du skulle være så heldig å ha noe sånt liggende) - men det finnes mer effektive måter å tørke skoene på, som en skotørker.

Det finnes ulike typer skotørkere; både skohyller med varme og varmeelementer du legger inn i skoene. Og så har du de tradisjonelle skotørkerne.

Vi har testet fire tradisjonelle skotørkere for å se om det er noen forskjell på dem og for å se hvilken som er best.

Våre tester viser at alle skotørkerne fungerer godt. De største forskjellene er hvordan de fungerer i praktisk bruk, som eventuelt ekstrautstyr og gode løsninger, spenst og bøyelighet i slangene - og pris.

Biltema skotørker

Denne skotørkeren er den billigste i testen, og det er også litt det inntrykket vi får når vi pakker den opp. Slangene er mye stivere og dermed mindre fleksible enn slangene på de øvrige skotørkerne i testen.

Den har 120-minutters tidsur, men du kan også velge å skru den på uten tidsur. Du kan kjøpe en sko- og hansketørker separat, som tilbehør til skotørkeren. Den koster 109 kroner i tillegg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer