Test av vaffeljern: Dette er best i test!

Vi har testet 9 vaffeljern. Se hvilke som er best i test.

TEST AV VAFFELJERN: Vi har testet vaffeljern, fra 159 til 2.999 kroner. Det er store forskjeller, både i stekeegenskaper og ikke minst, i sluttresultatet. Se hvilke som er best i test: Foto: KRISTIN SØRDAL
TEST AV VAFFELJERN: Vi har testet vaffeljern, fra 159 til 2.999 kroner. Det er store forskjeller, både i stekeegenskaper og ikke minst, i sluttresultatet. Se hvilke som er best i test: Foto: KRISTIN SØRDAL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har testet til sammen ni vaffeljern, fra 159 kroner til 2.999 kroner. Om rett skal være rett, er det egentlig snakk om åtte vaffeljern og en outsider. Men to ting er sikkert:

    #1: Ja, det er kjempeforskjeller på vaffeljernene - som viser seg i kjempestore forskjeller på vaflene!

    #2: Aldri har det vært kulere å steke vafler!

LES OGSÅ: «Vask» vaffeljernet med en vaskevaffel!

Outsideren «ruler» stort!

At nordmenn elsker vafler hersker det ingen tvil om. Sammen med boller er vafler de to søte bakevarene som nordmenn spiser aller mest av: 47 prosent av alle nordmenn spiser vafler én gang i måneden eller oftere, og 56 prosent spiser boller like ofte.

Ifølge en uhøytidelig avstemming på Dinside, spiser de fleste av oss vaflene hjemme eller på besøk. Men å steke vaflene er kanskje ikke den kuleste jobben på kjøkkenet. Det tar tid. Og det er ikke akkurat spennende.

Det var inntil vi fikk testet det som må være verdens kuleste vaffeljern til test:

Ja, det er svinedyrt! Og ja, det lager litt ukonvensjonelle vafler i «norsk vaffel-målestokk».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer