Test av vaskemidler med polish

Vi har testet fire typer rengjøringsmidler med polish på hagemøbler av plast: Universal-Stein, 2clean universal, SeaJet båtrens og Hugos.

RENGJØRINGSMIDLER MED POLISH: Etter å ha testet alle produktene, utmerker Hugos seg som den som gjør best rent og etterlater den blankeste overflaten. Men alle produktene virker veldig bra! Foto: KRISTIN SØRDAL
RENGJØRINGSMIDLER MED POLISH: Etter å ha testet alle produktene, utmerker Hugos seg som den som gjør best rent og etterlater den blankeste overflaten. Men alle produktene virker veldig bra! Foto: KRISTIN SØRDAL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har testet fire ulike rensemidler/ vaskemidler med poleringseffekt, på nedslitte hagemøbler i plast.

Alle vaskemidlene er universalvaskemidler som ifølge varedeklarasjonen kan brukes til det meste, eksempelvis plastprodukter som vi har testet det på. De kan også brukes til å vaske badet, til kasseroller og rustfritt stål, og til mye annet - som joggesko og støvler, ifølge informasjonen på produktene.

Alle produktene er også gift- og syrefrie, ifølge innholdsdeklarasjonen.

Gjør det selv: Slik klargjør du hagemøblene for sommeren

Tips fra leserne

Innholdsfortegnelse:

  1. Tips fra leserne
  2. Hugos skiller seg ut
  3. Resultatet på plastmøbler
  4. Resultatet på andre overflater
  5. Konklusjon
Vi har tidligere testet ett av produktene, Universal-Stein, på vedlikeholdsfrie vinduskarmer. Vi testet Universal-Stein mot Jif Universal, og Universal-Stein kom ut med det beste vaskeresultatet - og de blankeste vinduskarmene.

I forlengelse av den testen, fikk vi veldig mange tips om liknende produkter som leserne hadde gode erfaringer med, og som de gjerne ville at vi skulle teste. Vi har tatt leserne på ordet, og har samlet inn de aktuelle produktene for test. Under kan du se hva de inneholder, og hva de ifølge produsenten kan brukes til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer