Test avslører hva kaffefilter gjør med kaffen din

- Styr unna brune kaffefilter.

GOD KAFFE? Test avslører at brune kaffefilter setter mer bismak på kaffen enn hvite/blekede kaffefilter. Foto: Shutterstock/NTB scanpix
GOD KAFFE? Test avslører at brune kaffefilter setter mer bismak på kaffen enn hvite/blekede kaffefilter. Foto: Shutterstock/NTB scanpix Vis mer
Publisert

Dinside skrev om de beste kaffetrakterne i en fersk test av kaffetraktere nylig. Blant vinnerne som altså lager den beste kaffen, finner du kjente merkenavn som både Braun, Electrolux og Siemens.

Men selv om kaffetrakteren din i utgangspunktet skal lage god kaffe, og du er flink til å styre unna tabbene som faktisk kan ødelegge en i utgangspunktet god kopp kaffe, er det faktisk også en annen nødvendighet som viser seg å kunne forkludre kaffesmaken:

I en fersk test av kaffefilter som brukes i kaffetraktere, avsløres store forskjeller - og forskjeller som setter bismak på kaffen din.

Test av kaffefilter: Bleket er best

Det er svenske Testfakta som har testet ulike kaffefilter som du får kjøpt i svenske butikker.

De har testet i alt åtte ulike filter, og en del av dem selges også i norske butikker. Mest kjent er kanskje produktene fra Melitta, som selges i de fleste dagligvarebutikker.

Testfakta har testet to ulike filter fra Melitta; Original og Gourmet Intense. I tillegg har de testet kaffefilter fra Coop, Moccamaster, Eldorado, Ica, Bellarom og Cores.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer