TEST: BeoVision 6 LCD

Det hviler en aura av mystikk rundt danske Bang & Olufsen. Stemningen var derfor høy da vi endelig fikk satt BeoVision 6 på testbenken.

Publisert
Sist oppdatert
TEST: BeoVision 6 LCD
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Siden 1925 har Bang & Olufsen fått skryt for sitt dristige design og effektive betjening. BeoVision 6 er siste skudd på stammen, og også Bang & Olufsens første LCD-TV noensinne.

Det store spørsmålet er derfor om den holder mål. Det første som slår deg er at den kun er på 22-tommer. Det betyr at den er den minste av våre test-TVer. Men størrelse er ikke nødvendigvis alt.

Positivt førsteinntrykk

I tråd med andre B&O-produkter skiller selvsagt BeoVision 6 seg ut fra massen. Her er det svart med en stenk børstet aluminium som gjelder. Meningene vil sikkert være delte, men vi likte absolutt det vi så. Som forventet scorer altså BeoVision 6 høyt på den undervurderte siklefaktoren.

Montering

TVen ble levert i to esker, en med selve skjermen og en med foten. Selve monteringen er enkel; skjermen hektes på foten og festes så med to skruer. Deretter er det bare å koble til de nødvendige kablene.

I likhet med Philips 30-tommer er de fleste tilkoplingene på baksiden av TVen. Ulempen med denne løsningen er at det blir litt knotete å feste kablene. Trøsten får være at TVen er lett å snu, slik at du likevel kommer til. Når kablene er satt på plass skjules forøvrig tilkoplingspunktene bak et plastdeksel.

Tyverisikker

TEST: BeoVision 6 LCD


Det første du får beskjed om når du har koblet til TVen, er å slå inn din unike PIN-kode. Dette har vi sans for. Skulle noen kjeltringer ta med seg TVen mens du er på høyfjellet, vil de altså ikke få den til å virke.

TEST: BeoVision 6 LCD


Rask og enkel installering

Du kan ikke velge norsk språk, men dansk eller svensk skulle rekke for de fleste av oss.

Det automatiske søket etter TV-kanalene gikk meget raskt. Alle våre kanaler ble funnet og registrert på under to minutter. BeoVision 6 la automatisk inn de fleste kanalnavnene, men også det å endre navn eller rekkefølge var tilnærmet selvforklarende.

BeoVision får også pluss for at de har plass til åtte tegn i navnet.

Trykk her for å se hva vi syns om bildekvaliteten og hvordan TVen er i bruk

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer