TEST: BeoVision 6 LCD

Det hviler en aura av mystikk rundt danske Bang & Olufsen. Stemningen var derfor høy da vi endelig fikk satt BeoVision 6 på testbenken.

Publisert
Sist oppdatert

Siden 1925 har Bang & Olufsen fått skryt for sitt dristige design og effektive betjening. BeoVision 6 er siste skudd på stammen, og også Bang & Olufsens første LCD-TV noensinne.

Det store spørsmålet er derfor om den holder mål. Det første som slår deg er at den kun er på 22-tommer. Det betyr at den er den minste av våre test-TVer. Men størrelse er ikke nødvendigvis alt.

Positivt førsteinntrykk

I tråd med andre B&O-produkter skiller selvsagt BeoVision 6 seg ut fra massen. Her er det svart med en stenk børstet aluminium som gjelder. Meningene vil sikkert være delte, men vi likte absolutt det vi så. Som forventet scorer altså BeoVision 6 høyt på den undervurderte siklefaktoren.

Montering

TVen ble levert i to esker, en med selve skjermen og en med foten. Selve monteringen er enkel; skjermen hektes på foten og festes så med to skruer. Deretter er det bare å koble til de nødvendige kablene.

I likhet med Philips 30-tommer er de fleste tilkoplingene på baksiden av TVen. Ulempen med denne løsningen er at det blir litt knotete å feste kablene. Trøsten får være at TVen er lett å snu, slik at du likevel kommer til. Når kablene er satt på plass skjules forøvrig tilkoplingspunktene bak et plastdeksel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.