TEST: Blu-ray kupp fra Sony

Sony BDP-S350 og S550 er helt nye, framtidssikre og gode. Trenger du egentlig mer?

TEST: Blu-ray kupp fra Sony
Publisert
Sist oppdatert

Dette er de to helt nye Blu-ray spillerne til Sony, og spør du oss har de definitivt vært verdt ventetiden.

Ikke bare har prisene blitt levelige, sammenlignet med første generasjons spillerne er de også langt raskere og i tillegg forberedt for de interaktive mulighetene som filmselskapene påstår skal begynne å komme for fullt fra årsskiftet.

Hva skiller de to?

Bortsett fra at S550 er litt høyere og i tillegg har en litt mer skinnende toppflate er de utseendemessig ganske like. Byggekvaliteten føles solid, prisen tatt i betraktning, og jeg synes de gir et godt førsteinntrykk begge to.

Begge spillerne takler de nye lydformatene som Blu-Ray formatet gir (Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, og DTS-HD Master Audio), men S550 har i tillegg innebygget dekoding av DTS-HD og gir deg også 7.1 via analoge utganger som altså mangler på S350.

Har du en HDMI-klar receiver/forsterker bør du merke deg dette. Men er du som oss, og har HDMI-inngang på receiveren spiller det altså lite rolle. Da vil du jo bare bruke HDMI-kabelen til lyd og bilde-signalene uansett.

Begge spillerne har for øvrig nettverksinngang for enkel oppdatering via nettet og minnekortinngang. Men merk deg at det kun er på S550 at det følger med et kort på 1 GB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer