Test: Bosch GSR Mx2Drive

Bosch IXO skrumaskin har fått en proff storebror.

Foto: Brynjulf Blix
Foto: Brynjulf Blix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et av de mest praktiske elektriske verktøyene er en skrumaskin. Mange bruker en batteridrill til å skru, men de blir ofte for store og tunge hvis du skal skru mye og lenge. Det kan også være problemer å komme til med en stor drill.

En av de mest populære skrumaskinene for hjemmebrukere er Bosch IXO. Den er liten, men overraskende kraftig i forhold til størrelsen. Den fonnes også med praktisk tilbehør som vinkelforsats og eksenterforsats, da kommer du til over alt. Med Lithiumbatteri får du både kraft og utholdenhet.

Den kjører på 3,6 volt og dreiemomentet er 5 Nm.

Smart: Slik får du ut ødelagte skruer

GSR Mx2Drive - ny skrumaskin for proffene

Men en IXO er ikke nok for proffene, eller hjemmefikseren som har større oppgaver på gang. Derfor har Bosh nå kommet med en storebror i blå utgave, beregnet på de krevende brukerne.

Maskinen er fremdeles liten, så den er ikke beregnet på de virkelig tunge og langdryge oppgavene. Det den er laget for er montering på steder hvor det blir ubekvemt med en stor skrumaskin eller drill. Kjøkkenmontering, oppheng av armaturer i tak osv. er typiske oppgaver, Bosch kaller den også en monteringsmaskin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer