TEST: Canal Digital T-We Box

Ny turbotunet HD-PVR til kabel-TV-kundene. Men det morsomste er fortsatt ikke på plass.

SVART BOKS: Canal Digitals nye dekoder blir tilgjengelig for indviduelle kunder rundt november.  Foto: Thomas Strzelecki
SVART BOKS: Canal Digitals nye dekoder blir tilgjengelig for indviduelle kunder rundt november. Foto: Thomas Strzelecki Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Undertegnede har vært kabelkunde hos Canal Digital lenge og har vært gjennom alle dekoderne deres. Det har ikke alltid vært like gøy. «Sagem-årene», altså de to første modellene, var preget av trege, hakkende dekodere og evinnelig krasjing, nå senest under Liverpool-Manchester United på Sagem HD PVR-dekoderen jeg bruker på loftet. Da låste opptaket seg – og maskinen slettet like godt hele andre omgang.

Canal Digitals første HD-PVR fra ADB var derfor et syvmilssteg i riktig retning. Nå var det slutt på krasjing etterfulgt av å dra ut kort og strømkabel. Dekoderen fungerte som den skulle.

Men sammenlignet med Canal Digitals nye ADB-kabeldekoder kalt T-We Box, og TV-plattformen T-We, blir den straks tammere. T-We Box nye har åtte tunere, den forrige har to. Dermed kan den også gjøre så mye mer.

Forskjell i utseende mellom 5732 (øverst) og 5720:

Førsteinntrykk

Selv om vi altså har fått den nye dekoderen på test, er det viktig å være klar over at den fortsatt kjører dagens operativsystem. Fullt utbytte av den nye dekoderen og dens nye funksjoner får du altså først når Canal Digitals nye TV-plattform T-We rulles ut i løpet av høsten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.