Test: Canal Digitals HD-PVR 5720-SX fra ADB

Endelig en dekoder som virker. Og den virker godt.

Canal Digitals nye HD-PVR fra ADB overbeviser.  Foto: Øyvind P
Canal Digitals nye HD-PVR fra ADB overbeviser. Foto: Øyvind P Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for at Canal Digital har landets beste utvalg av HD-kanaler, så har det ikke vært helt enkelt å være TV-kunde hos selskapet de siste årene. Nå har riktignok ikke Canal Digital vært alene om slite med 1. generasjons HD-mottagere med opptaksfunksjon (= HD-PVR), men det er heller ikke til å komme ifra at Sagem-modellen har vært en konstant kilde til frustrasjon hos kundene.

Vel folkens, den gode nyheten er at ventetida nå snart er over.

Endelig er ADB-dekoderen på vei

DinSide fortalte allerede i mai om ADB-dekoderen, som etter planen skulle vært lansert allerede i september for parabolkundene.

Slik gikk det ikke. Den fristen ble først utsatt til begynnelsen av oktober, men rett før lansering kom en ny nedtur: Canal Digital hadde nemlig glemt pornosladden på miniatyrbildene i opptakslisten... Og det er altså denne buggen som gjør at kundene fortsatt må vente.

Den gode nyheten er imidlertid at sensursladden og dekoderen nå skal være rett rundt hjørnet, noe også opphevingen av sperrefristen for oss journalister er et synlig bevis på:

  • Kabelkundene skal nå kunne kjøpe ADB-PVRen hver dag som helst. Prisen blir 3.490 kroner for nye kunder. Eksisterende kunder som allerede har Sagem-opptakeren får imidlertid en rabatt - se flere detaljer nederst i artikkelen.
  • Parabolkundene må dessverre vente litt til. Det siste vi har fått bekreftet er levering før nyttår. Foreløpig er det ikke fastsatt noen tilbudspris for eksisterende parabolkunder, men vi tipper det kommer, og vil naturligvis følge saken.
Innholdsfortegnelse:
  1. Endelig er ADB-dekoderen på vei
  2. Her er høydepunktene
  3. Konklusjon
  4. Viktig om pris
Uansett: Vi både håper og tror at Canal Digital-kunder snart kan sprette champagnekorken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer