Trådløse støsvugere

TEST: De beste håndholdte støvsugerne

Oppdatert med Samsung Bespoke Jet. Kan den utfordre Dyson og Philips?

SAMSUNG BESPOKE JET: Samsungs håndholdte støvsuger har kanskje den stiligste designen. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
SAMSUNG BESPOKE JET: Samsungs håndholdte støvsuger har kanskje den stiligste designen. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert med kommentar fra Samsung.

Etter å ha testa en rekke batteridrevne støvsugere de seineste åra er konklusjonen klar: Vi vil ikke tilbake til de tradisjonelle støvsugerne, som rett og slett føles gamle ut, der du sleper dem etter deg mens de spretter over hver eneste dørterskel.

De batteridrevne støvsugerne er ikke bare ergonomiske; de er også kraftige. Og mange av modellene har solid batteritid, slik at du kan rengjøre store deler av boligen – om ikke hele – i én økt.

Dyson og Philips må sies å være de mest kjente i dette markedet, og ifølge tidligere tester vi har gjort, er de også blant de beste. Men konkurransen, den hardner til.

Fem modeller i samletest

I denne samletesten har vi tidligere sammenliknet fire nye modeller fra Electrolux, Roborock, Philips og Dyson, med et prisspenn på 3300–7800 kroner. Ja, her snakker vi over dobbel pris mellom rimeligste og dyreste modell, og selv om den dyreste også er testvinner, er det ingen grunn til å avskrive den rimeligste.

Nå har vi lagt til nykommeren Samsung Bespoke Jet, som ikke bare skiller seg ut på design, men også pris. Fraprisen på Bespoke Jet er nemlig på 10 490 kroner – nærmere 3000 kroner høyere enn Philips’ støvsuger – og den fullutstyrte testmodellen vår koster 11 490 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.