TEST: Dell 26" LCD-TV

FLATTV-TEST: Den er pen å se på, fungerer glimrende som PC-skjerm, og til å være en helt ny modell har den også en svært god pris. Men hvordan fungerer den som TV? Vi har testet Dells nye LCD-TV.

Publisert
Sist oppdatert

Denne Dell-TVen blir den fjerde 26-tommeren vi har testet i LCD-klassen, og med en startpris på 14.308 kroner inkludert frakt er den et svært godt eksempel på prisfallet i flatTV-markedet.

De andre testmodellene hadde nemlig helt andre priser på lanseringstidspunktet:JVCen kostet 29.990 kroner, Sonys modell kostet uhyrlige 36.000 og LG-en ble lansert med en startpris på 18.995.Nå må det selvsagt presiseres at alle disse modellene i dag kan fås til langt lavere priser. Er 26-tommer stort nok for deg, bør du definitivt sammenligne prisene nøye før du bestiller.

Førsteinntrykk

Vi synes Dell har gjort en god jobb med utseendet på denne modellen. Materialvalget gjør at TVen ikke bare ser bra ut, den føles også langt dyrere enn den egentlig er.

Fjernkontrollen er blant annet noe av det fineste vi har sett. Vi gir også Dell honnør for noe så banalt som hvordan TVen er pakket. Her følger de fleste kablene du trenger med, og alt ligger lekkert dandert i esken sammen med en mengde utfyllende informasjon. For deg som aldri har tatt i en flatTV før, er dette betryggende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer