Test: elektrisk varmepledd

Julegaven som varmer.

Vi mennesker har ulikt forhold til hvor varmt vi ønsker å ha det hjemme, men med et varmeteppe kan frysepinner holde varmen, mens de mer varmblodige slipper å slite med for varm innetemperatur.  Foto: Per Ervland
Vi mennesker har ulikt forhold til hvor varmt vi ønsker å ha det hjemme, men med et varmeteppe kan frysepinner holde varmen, mens de mer varmblodige slipper å slite med for varm innetemperatur. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjenner du noen som helst vil sitte utendørs, hele året? Eller noen som alltid fryser, nesten uansett hvor varmt det er?

Årets julegave til frossenpinnen kan være et elektrisk varmepledd. Vi har testet dette fra OBH Nordica.

Lurer du på hva som ligger under treet i år? Sjansen er stor for at du får noe av dette: Her er elektronikkgigantenes storselgere

Dette sier produsenten

Varmepleddet måler 160x120 cm og er i hundre prosent polyester, eller fleece om du vil. Det har ni ulike temperaturinnstillinger, du kan selv justere hvilken grad av varme du ønsker. Det bruker omtrent 10 minutter på oppvarming, og har en overopphetingssikring og en timer som slår seg av etter 75 minutter eller 12 timer. Pleddet kan vaskes for hånd eller i maskin på 40 grader.

Pleddet kommer i svart eller brunt og koster 1.199 kroner.

Dette synes vi

Varmepleddet er i ganske tykk fleece, og ørlite klumpete. Men det er mykt, og langt unna stivheten og tyngden vi husker fra det lille varmeteppet vi varmet opp sengen med på 80-tallet.

Det er stort nok til å pakke inn nesten hele kroppen, og varmer godt, selv før vi skrur på varmen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer