TEST: Eltax Tangent DVR-500

Men en ny-pris på 1.995 kroner er dette den billigste stueopptakeren vi har testet. Duger den? Med produkter fra JVC, Pioneer og Philips friskt i minne har vi satt billigmodellen på prøve.

Publisert
Sist oppdatert

I motsetning til Pioneer brenneren vi testet for et par uker siden, er denne Tangent-modellen en ren DVD-opptaker. Her er det altså ingen harddisk, og opptakene brennes rett på DVD+ plater. Ulempen med dette er i hovedsak at du må gå ned på kvaliteten når du skal ta opp lange opptak. Den store fordelen er selvsagt prisen. Du får nemlig kjøpt fire Tangent-opptakere for prisen av en Pioneer med harddisk.

Lekrere enn vi hadde forventet.

Førsteinntrykket var positivt, spilleren ser nemlig langt mer eksklusiv ut enn prislappen tilsier, og når Tangenten i tillegg frister med mange tilkoplingsmuligheter er det lett å la seg imponere:FireWire, kompositt video/lyd, og S-video inngang i frontKompositt video/lyd, S-video, komponentutgang for progressive signaler, og scart på baksidenTil og med fjernkontrollen gjør et akseptabelt inntrykk - prisen tatt i betraktning. Det er et poeng som får en til å stusse over hvorfor enkelte flatTV-produsenter slurver på dette punktet.

Merk: Vi har fokusert på opptaks- og redigeringsmulighetene under denne testen - vi har altså ikke testet hvordan spilleren fungerer som CD-spiller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer