Philips AquaTrio 9000

TEST: En komplett hushjelp

Ser du etter en som kan «alt», er du rimelig nær med denne.

MULTIFUNKSJONELL HUSHJELP: Leter du etter en som kan alt, så er denne ganske så nære. Foto: Celina Stamper
MULTIFUNKSJONELL HUSHJELP: Leter du etter en som kan alt, så er denne ganske så nære. Foto: Celina Stamper Vis mer
Publisert

Vil du ha en støvsuger som gjør litt mer enn å bare støvsuge gulvet? Da har du kommet til rett sted.

Vi har tidligere testet Roborock Dyad som leverer godt som en vaskende støvsuger. Likevel kunne vi ikke sammenlikne disse to, ettersom Philips leverer dobbelt sett med støvsugere i samme pakke.

Vi i DinSide har testet to støvsugere som også kan vaske gulvet ditt.

Tre-i-én

Philips AquaTrio 9000 er merkets nyhet innen trådløse støvsugere. Denne er likevel ikke bare en støvsuger, men en wet and dry-støvsuger som gjør gulvvasken mye enklere. Den kan støvsuge, vaske gulvet og brukes håndholdt.

Støvsugerdelen og vaskedelen er to separate rørdeler og selve motoren, batteriet eller håndtaket i topp må byttes fra den ene til den andre delen for å bruke dem. Selve stativet oppleves litt stort og klumpete når alt står i og vi fant ikke et naturlig sted å henge rensebørsten. Støvsugeren opplever vi at ikke står så stabilt i holderen sin, men den har heller aldri falt ut. Det kan derfor være lurt å bruke veggfestet til denne.

Vasker godt

Den medfølgende gulvvasken etterlot huset med en veldig god lukt. Dette er bare et pluss, da man også kan vaske med varmt vann og få et godt resultat. Den tar de aller fleste flekker og merker på gulvet om man bare drar den over stedet et par ganger, med børstehoder som roterer 4500 ganger i minuttet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.