Dyson V15

TEST: Endelig, Dyson!

Den nye batteridrevne støvsugeren har en nyhet vi har venta på, men fortsatt har den ett irritasjonsmoment.

DYSON V15: Det grønne laserlyset er en kjærkommen nyhet. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
DYSON V15: Det grønne laserlyset er en kjærkommen nyhet. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Britiske Dyson har i lang tid vært blant våre favoritter når det kommer til trådløse støvsugere, der den har fått sterk konkurranse fra blant annet Philips.

En av de beste egenskapene til Philips Speedpro, og flere andre trådløse støvsugere, er den har integrert lys i hovedmunnstykket, som gjør det enklere å se støv og skitt på gulvet.

Det er også en av tingene vi har savnet når vi har testet Dyson: frem til nå har ikke munnstykket hatt integrert belysning.

Dette er nytt

Helt tilbake i april kunngjorde Dyson den nye trådløse støvsugeren, Dyson V15, som er arvtakeren til populære V11. En av de største nyhetene var et integrert grønt laserlys på det nye gulvmunnstykket Laser Slim Fluffy, som gjør det enkelt å se gulvstøv.

Laser Slim Fluffy-munnstykket får du kjøpt separat til drøyt 1100 kroner. Vi har testa og kan bekrefte at det også er kompatibelt med Dyson V11.

Samtidig har Dyson oppdatert to andre munnstykker. For eksempel Torque drive-munnstykket, som er kjekt til harde gulv og tepper, og som har fått en spiralformet børste som skal forhindre at hår krøller seg fast. Det mindre munnstykket, som nå heter Hair screw og er beregnet på blant annet sofaer, har også en slik spiralformet børste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer